MENIU

S-a lansat VINOmetru.ro, magazinul online de vinuri unde utilizatorii scad prețul (P)

Se lanseaza Vinometru.ro, un nou serviciu UnVinpeZi.ro

Vinometru.ro este proiectul complementar al deja binecunoscutului UnVinpeZi.ro. Cele doua magazine online ofera cate un vin de calitate pentru fiecare zi a lunii. In timp ce la UnVinpeZi.ro pretul de vanzare ramane fix, Vinometru.ro este gandit sa propuna in fiecare zi un vin bun care are un pret variabil, ce scade in functie de cati cumparatori doresc sa-l cumpere.

Astfel, Vinometru.ro functioneaza ca un magazin online cu vinuri, dar cu un mod de vanzare aparte. Pretul de pornire al unui vin este cel mai bun pret din magazine; in functie de numarul de comenzi, acesta scade pentru toti cumparatorii care se inscriu la oferta respectiva. Selectia de vinuri a Vinometrului este la fel de bine gandita precum cea de la UnVinpeZi.ro si este realizata de catre aceeasi echipa. Astfel, pasionatii de vinuri vor avea la dispozitie mai multe vinuri foarte bune la preturi la fel de bune. Printre avantajele cu care porneste la drum Vinometru.ro se numara prezenta aceleiasi echipe de administrare si relatii clienti de la UnVinpeZi. Acest lucru se traduce intr-un nivel maxim de atentie si flexibilitate acordat clientilor comuni ai celor doua siteuri. De asemenea, clientii vor gasi aici comunitatea de cumparatori pasionati formata pe UnVinpeZi, care discuta pertinent si in cunostinta de cauza despre vinurile listate.

Cei care sunt deja clienti UnVinpeZi.ro vor constata cu placere faptul ca login-ul pe noul site va fi comun. Astfel se pot loga cu datele de la UnVinpeZi.ro si li se vor pastra automat datele deja completate (adrese, carduri bancare salvate) si pentru Vinometru.ro. Clientii noi trebuie sa isi faca un cont pe Vinometru.ro si sa fie autentificati atunci cand comanda. La fel ca pe siteul UnVinpeZi.ro, o oferta lansata pe Vinometru.ro inseamna punerea in vanzare a unui numar limitat de sticle de vin si dureaza 24 de ore, de la ora 9:00 dimineata pana la ora 08:59 a urmatoarei zile calendaristice.

“Sunt bucuros sa le pot oferi pasionatilor de vinuri bune inca o selectie de vinuri la fel de buna si diversa precum cea de la unvinpezi.ro, cu atat mai mult cat aceasta este accesibila printr-un sistem de achizitie le fel de deosebit. Iar faptul ca acum acestia pot influenta direct pretul de achizitie sunt sigur ca le va da un motiv in plus sa se bucure de vinurile cumparate prin vinometru.ro impreuna cu prietenii lor”, spune Matei Garici, Project Manager UnVinpeZi.ro si Vinometru.ro.

Asa cum sunt obisnuiti de la UnVinpeZi.ro, clientii Vinometru.ro beneficiaza de transport gratuit pentru o comanda de 4 sticle in Bucuresti si 6 sticle in tara. Si da, Pipera si Otopeni sunt considerate ca facand parte din zona Bucuresti. Clientii Vinometru.ro vor beneficia de conditii de retur optime, si anume pot returna produsul cumparat in termen de 14 zile daca nu sunt multumiti de calitatea acestuia.

Mai multe articole despre:
vin vinometru