MENIU

Emisiunea "România 2019", val de aprecieri

Emisiunea România 2019, val de aprecieri

Dezbaterile fierbinți din platou în cadrul emisiunii România 2019 au stârnit interesul a zeci de telespectatori. Reacțiile au curs lanț. Iată doar câteva dintre mesajele primite pe adresa românia2019@realitatea.net.

"Ce văd în serile astea este exact ce îmi doresc să văd la un post de televiziune! Acum văd altceva la postul dumneavoastră și anume ceea ce am așteptat cu adevărat! Un post care să reflecte cu adevărat "REALITATEA" din țara noastră, cu bune, cu rele, dar asta vrem să vedem, adevărul! Măcar pe dumneavostră nu putem să vă suspectăm de apartenență politică", ne scrie un telespectator.

Aprecierile au continuat: „Mult respect pentru Cozmin Gușă și Octavian Hoandră, pentru aceste emisiuni din zilele astea! Dumneavoastră prezentați fapte care sunt reale, de bun simț, care dau de gândit pentru toată societatea noastră.”

Impresii au venit și din diaspora: „Vă urmăresc din Franța! Aș dori să întrebați primarii pe care îi invitați în emisiunile dumneavoastră ce avere aveau când au fost investiți în funcție și ce avere au la ora actuală, dar și dacă există o diferență în raportul venituri-realizări. Respect!”

„Timpurile se schimbă mereu! Depinde de noi înșine să ne fie bine pe viitor. Restul e can-can politic din est si vest”, ne-a scris un telespectator.

Caravana România 2019 va poposi în această seară la Bistrița. Se anunță o nouă seară în care suspansul va fi la cote maxime, iar subiectele de actualitate vor încinge dezbaterile. Așteptăm în continuare impresiile dumneavoastră pe adresa românia2019@realitatea.net.

Mai multe articole despre:
romania 2019