MENIU

Publicwin, cel mai spectaculos start (P)

În primăvara acestui an, una dintre cele mai bune echipe care activează pe piaţa pariurilor din România accepta o nouă provocare: lansarea unei noi case de pariuri, Publicwin. Atât echipa managerială, cât şi cea operaţională se pot încadra cu uşurinţă în categoria creatorilor de brand, mărturie fiind câteva nume din industria jocurilor de noroc pe care le-au adus pe primul loc în branşă, ultimul exemplu elocvent şi de succes fiind faimoasa casă de pariuri Fortuna.

Şi Publicwin începe să se contureze ca o poveste de succes. Pe de o parte, ritmul constant de dezvoltare, prin deschiderea unui număr mare de agenţii proprii şi partenere, într-o perioadă de timp relativ scurtă şi standardul de prezentare ridicat, iar pe de altă parte, întelegerea nevoilor directe ale clienţilor şi partenerilor şi susţinerea lor pentru a ajunge cât mai rapid la un potenţial maxim, toate acestea cumulate cu un design prietenos şi non-agresiv, atât în interiorul cât şi exteriorul fiecărei agenţii, au adus Publicwin la unul dintre cele mai spectaculoase start-up-uri din industrie.

Din ceea ce se vede deja în piaţă, este clar că echipa de la Publicwin are ca valoare directă de business nevoile clienţilor, pentru care vine cu o premieră: prezentarea ofertei de joc atât pe verticală cât şi pe orizontală. Trebuie amintit şi faptul că oferta este îmbogăţită cu o gamă largă de pariuri şi produse, care, raportate la ceea ce oferă piaţa în acest moment, pot fi încadrate la capitolul noutăţi. Putem paria pe acelaşi bilet la aceeaşi partidă - ambele echipe marchează cu unul din pariurile: Şansă Dublă, meci de bază (1,X,2), Total Goluri 2,5. Se poate combina şi Total Goluri cu meciul de bază, iar dacă nu doriţi să aşteptaţi finalul meciului, Publicwin vă propune pariul <Rezultat după 10 minute> pentru 1,X,2.

Daca tot suntem la capitolul premiere inedite să enumerăm: Total Cartonaşe, Total Cornere (cu cinci graniţe de referinţă şi pronosticare Sub şi Peste), precum şi Suma punctelor de penalizare (un joc marca Publicwin, în care tuturor cartonaşelor primite de ambele echipe li se atribuie anumite puncte şi, în funcţie de punctaj, se poate paria pe diferite graniţe de referinţă. Inedit este şi pariul la tenis cu variantele 6-0 sau 0-6 în meci (oricare dintre seturi) cu pronosticurile Da/Nu.

Totuşi, latura forte la Publicwin rămâne sistemul de bonusuri oferit clienţilor care poate fi rezumat în trei cuvinte: invitaţie la supercâştig! Vă puteţi convinge din simpla enumerare a pachetelor din ofertă. Pe un singur bilet puteţi avea 5 bonusuri, ce vă pot tripla câştigurile. <Bonus pe Cote> este o noutate absolută în piaţă; < PublicWin Plus>, lansat în urmă cu 10 ani sub denumirea de Bet Plus, de data aceasta nu există condiţie de cotă minimă, lângă evenimentul PublicWin Plus fiind acceptate şi pariuri cu cota 1,01. Cu < PublicWin Extra>  avem evenimente cu cote mărite, care se pot paria solo sau chiar mai multe pe acelaşi bilet. Să nu uităm de vechiul <Pariul SANSA>, acum  mult mai avantajoas: în cazul în care pe un bilet simplu se găsesc minim 10 evenimente, şi doar un singur eveniment este pierzător, atunci veţi primi 10% din câştigul potenţial împărţit la cota evenimentului pierdut, cota minimă 1,23. ,  bonusul care vă dublează câştigurile la un minim 20 de evenimente pe bilet, fiecare în parte având o cotă minimă de 1,23, toate pronosticurile trebuie să fie indicate corect, iar biletul trebuie să fie jucat simplu. Un bilet cu Bonus Dublu beneficiază implicit si de Bonus pe Cotă şi/sau SANSA. Poate conţine atât unul din evenimentele PublicWin Plus, cât şi unul sau mai multe evenimente PublicWin Extra.

Revenind la < Bonus pe Cote >, putem spune că este o  adevărată provocare  şi un punct de referinţă pentru toţi pariorii: oricărui bilet simplu, care este câştigător şi are o cotă finală mai mare sau egală cu 1,20, i se va acorda un bonus conform unei grile corelata cu diferite  intervale de cotă. Cu cât cota finală este mai mare, cu atât Bonusul pe Cote este mai mare. Pe bilet se pot juca atât evenimente PUBLICWIN PLUS, cât şi PUBLICWIN EXTRA.  Acest tip de bonus este calculat în funcţie de cota totală stabilită pe bilet (Cota Finală), nu există condiţie de cota minimă per eveniment pariat, şi se poate ajunge până la triplarea câştigurilor. Tot la Publicwin cotele bază ale principalelor evenimente sportive au cea mai bună medie raportată la concurenţa directă, iar cotele pariurilor virtuale şi cele ale loteriilor internaţionale au un plus important faţă de cele din piaţă.

A început deja cea de-a doua perioadă parioristică a anului, moment bun pentru orice parior de a verifica cele afirmate aici. Până atunci, Publicwin se mândreşte cu ceea ce a reuşit să ofere într-un timp atât de scurt şi-şi rezervă dreptul de a anunţa surprize mari în viitorul foarte-foarte apropiat.

Mai multe articole despre:
pariuri Publicwin