MENIU

O nouă scumpire la poliţele RCA, după ce tocmai au explodat?

<p>Realizatorul ,,Jocuri de putere", Rareş Bogdan, a primit premiul de excelenţă &icirc;n jurnalism</p>

În această seară, la "Jocuri de putere".

Ora 21:00 - O NOUĂ SCUMPIRE LA POLIȚELE RCA, DUPĂ CE TOCMAI AU EXPLODAT? Tarifele mari, mutate de la transportatori la persoane fizice - DOVADA faptului că autoritățile ajută străinii să facă profit pe seama românilor - A mințit sau nu Dacian Cioloş? Dezbatem subiectele împreuna cu Florentina Almăjanu - UNSAR, Aurelia Cristea - PSD, Andreea Paul - PNL, Augustin Hagiu si Stelian Negrea.

Ora 23:00 - GEST ISTORIC AL PAPEI DE LA ROMA: OMAGIU LUI MARTIN LUTHER - Vizită în Suedia, pentru comemorarea ecumenică a 500 de ani de la Reforma luterană. Discutam cu Adrian Niculescu, Mihai Neamțu și Radu Preda despre vizita Papei Francisc, despre cum îl cinsteşte pe Martin Luther, căruia poporul român îi datorează scrierile în limba maternă!

INTERVIU TULBURĂTOR cu Papa Francisc: "Reforma a venit din partea lui Luther într-un moment dificil pentru Biserică, gest care – în loc să devină un proces de reformă pentru întreaga Biserică –  a devenit o situație de separare. Luther a făcut însă mari pași pentru a pune Cuvântul lui Dumnezeu în mâinile poporului"

Numai astă-seară, într-o emisiune marca "Rareş Bogdan", pe Realitatea TV şi Realitatea FM, de la 21.00 la 00.30!

Mai multe articole despre:
jocuri de putere scumpire poliţe RCA