MENIU

NOTINO are cele mai bune prețuri de Black Friday pentru 2021 (P)

NOTINO are cele mai bune prețuri de Black Friday pentru 2021

Black Friday are o istorie interesantă, își are originea în criza economică provocată de Bursa din New York în 1929. Atunci o mare parte dintre comercianți au organizat reduceri pentru cumpărători o zi întreagă, pentru a-i motiva pe clienți să cumpere. Această modalitate a devenit populară și astfel Black Friday a ajuns să fie un important eveniment comercial al anului.

Black Friday este asociat cu oferte și discounturi mari și în plus, marchează sezonul cumpărăturilor de Crăciun. În SUA, are loc vineri, după Ziua Recunoștinței, dar în România se sărbătorește în acest an pe 12 noiembrie. Cu toate acestea, Notino Black Friday 2021 se va desfășură pe o perioadă de 3 săptămâni, după cum urmează:

  • Reduceri de până la 40% la branduri celebre între 8 și 14 noiembrie
  • Reduceri de 15% la produsele cosmetice din catalog între 15 și 21 noiembrie
  • Livrare gratuită orice produs, fără limită de preț, între 22 și 28 noiembrie

Notino a câștigat "Premiul de Popularitate în Frumusețe și Sănătate", la ShopRoku, în Republica Cehă și Slovacia.

Notino este lider în domeniul parfumurilor de lux, de marcă și al cosmeticelor de înaltă calitate, din Europa Centrală și de Est. Are o experiență de peste 17 ani în acest domeniu, un portofoliu de 16 milioane de clienți și are magazine în capitalele sau orașele mari din România, Republica Cehă, Slovacia, Polonia, Ungaria, Austria, Bulgaria și Ucraina.

Notino a devenit foarte renumit în Polonia, unde este considerat "Cel mai bun magazin online de beauty din competiția Ranking Zaufanych Sklepów".

Black Friday se apropie! Nu rata discounturile de pe Notino.ro!

Notino are cele mai bune prețuri de Black Friday în 2021: Românii pot achiziționa parfumuri și produse cosmetice de brand, la reducere, în perioada 08-28 noiembrie 2021.

Oferta magazinului include peste 82.000 de produse de la 1400 de branduri precum Dior, Hugo Boss, Lancôme, Paco Rabanne, Yves Saint Laurent, Armani, GUERLAIN, etc.

La Notino este profitabil să faci cumpărături online, pentru că prețurile sunt avantajoase la parfumuri de TOP și produse cosmetice. În primul rând sunt reduceri uriașe la produsele pentru machiaj, produsele de îngrijire pentru ten, corp și păr. Promoția va fi WOW și la produsele cosmetice pentru bărbați, care includ lame și aparate de ras, șampoane, săpunuri și balsamuri.

Românii care doresc să facă economii, își pot planifica achizițiile din timp, mai ales că vânzarea produselor la prețuri mici durează doar câteva zile. Ei au posibilitatea de a se înregistra și abona la newsletter pe site și de a urmări pagina cu oferte speciale ale magazinului.

Românii care vor niște produse bune, la preț de chilipir, au ocazia să profite de reduceri grozave de Black Friday 2021 pe Notino.ro. Promoțiile din luna noiembrie sunt avantajoase și la alte bunuri, cum ar fi:

  • Produse de igienă dentară (de albire a dinților, pastă de dinți naturală, periuțe interdentare, periuțe de dinți sonice, oscilante sau electrice, apă de gură, spray de gură)
  • Produse de igienă și curățenie (ex. detergenți)
  • Produse dermato-cosmetice (curățarea tenului, îngrijirea buzelor, geluri pentru ochi, seruri pentru ten, loțiuni tonice, acnee, alergie solară)
  • Cosmetice pentru copii și produse pentru îngrijire în perioada de sarcină și după naștere
  • Produse de aromaterapie, lumânări de ceai, odorizante pentru mașină și altele.

În perioada 08-28 noiembrie 2021, pe Notino.ro ai timp suficient de a selecta parfumurile și produsele cosmetice care îți plac și de a profita de cele mai mari reduceri din acest an. 

Mai multe articole despre:
notino notino black friday