MENIU

Imaginea României, pulverizată la Milano pe 3,5 milioane de euro

<p>Ministrul Educaţiei vine la Jocuri de Putere</p>

În această seară, de la ora 21.00, Rareş Bogdan şi invitaţii săi îţi spun cine sunt vinovaţii pentru umilirea României la Expo Milano.

Vei afla cine este Georgian Ghervasie, Comisar pentru România al expoziţiei universale, pe ce au fost cheltuiţi 3,5 milioane de euro şi cine a decis să promoveze ţara prin sărăcie şi neputinţă.

Nu rata intervenţia excepţională a fostului ministru Nicolae Noica pe tema expoziţiei, alături de Alexandru Căutiş, Stelian Negrea şi Costi Rogozanu. Vei vedea şi ce răspund Ministerul Afacerilor Externe şi Ministerul Culturii!

De asemenea, vei descoperi ce a recomandat-o pe Ioana Petrescu pentru a ajunge vicepreşedinte al Băncii Europene de Investiţii după câteva ratări incredibile în fruntea Ministerului de Finanţe al României.

Iar de la ora 22.30, Marian Munteanu revine la “Jocuri de Putere” cu dezvăluiri incredibile despre cei care au scufundat România. Vei afla de la primul roman acuzat pentru extremism de Ion Iliescu si Oliviu Gherman ce povestea despre extremism cu Petre Ţuţea! Dar şi cum vede rezolvarea crizei refugiaţilor.

Astă seară, la “Jocuri de Putere”, alături de Rareş Bogdan şi invitaţii săi pe Realitatea TV, Realitatea FM.