MENIU

Gușă: Dragnea e haotic, se încurcă între cele 3 grupuri de consulanți

Liviu Dragnea acționează tot mai haotic penru că nu poate gestiona sfaturile pe care i le dau cele trei grupări de consulanți pe care le are și care acționează aproape independent una de alta, este de părere consulantul politic Cozmin Gușă. 

"Corabia lui Daddy se clatină, are foarte multe găuri în carenă. Apropos de marile greșeli de tactică și strategie pe care le face în utlima vreme, trebuie să înțelegem de ce acționează Dragnea așa de difuz, de ciudat? Pentru că în jurului lui sunt 3 grupuri de consultanți care au influență asupra lui.

Este grupul exteren de consulanți isarelienie, care au un stil mult mai dur, creează fel de fel de evenimetele, cum ar fi presupuse crime, atentate și care acționează total independent de celelalte grupuri.

Apoi este al doilea grup, să-i spun al chefliilor, Doru Bușcu și Mircea Dinescu, consultanții lui de suflet, plus încă alți câțiva pe lângă ei și care așa, după ureche, îi mai zic din când în când ce să facă în situații extreme, iar al treilea grup de consultanți este cel al securiștilor, ca să mă exprim așa, unde vârf de lancea este Florian Coldea și unde, din nefericire și cu toată supărarea lui pe mine, dar a recunoscut-o însuși Liviu Dragnea, acționează vechiul meu amic Vasile Dâncu," a afirmat Cozmin Gușă.

Problema cea mai mare a liderului PSD, consideră Gușă, este aceea că-și imaginează că e în stare și are capacitatea intelectuală de a controla situația.

"Aceste trei grupuri de consultanți nu acționează împreună, ca o echipă, ci separat, pe linii diferite, iar Dragnea își închipuie că e atât de inteligent încât să distingă el, să facă un rezumat al celor spuse de aceste trei grupuri și să acționeze în consecință.

E naiv, e de tipul Vanghelie, că și Vanghelie tot așa își imagina, pe vremuri, când avea fel de fel de consultanți, ca face el. N-avea cap, așa n-are nici Dragnea.

De aici, de la aceste trei grupuri de consultanți vine și toată buimăceală asta în care el se zbate, pentru că fiecare grup are presiuni diferite/ Cei din Israel sunt foarte interesați să facă lobby pentru statul lor și să-și câștige banii îmtr-un anume fel, ceilalți doi, Bușcu și Dinescu sunt cu treburile lor interne, cu fel de fel de chestii de amiciție cu Dragnea pe care acum le dezvoltă în programe de consultanță. În fine, grupul lui Coldea este total domminat de interese de parvenire sau de supraviețuire în urma marilor presiuni pe care le-ar avea, cel  puțin Florian Coldea, de la foarte mulți dușmani, "morți politici" pe care i-a lăsat în spate ca urmare a acțiunilor sale în "statul paralel". Toate aceste presiuni trebuie luate în calcul atunci când facem o analiză a acțiunilor celui de-al patrulea om în stat, care de fapt este primul om în stat și anume Liviu Dragnea," este de părere Cozmin Gușă.  

 

Instituile de forță sunt minim afectate,c uma  fost atacul lui Vâlcov, dar pot fi grav afecatet dacă unul precum Coldea îi oferă lui Dragnea informații extrem de puternice

 

  

 

Mai multe articole despre:
iohannis