MENIU

Florin Zamfirescu: Iohannis este speranța.Nu cred că vom mai vorbi de Băsescu, în următorii trei ani

<p>Florin Zamfirescu: Iohannis este speranța.Nu cred că vom mai vorbi de Băsescu, &icirc;n următorii trei ani</p>

Marele actor Florin Zamfirescu a declarat, luni seară, la emisiunea Jocuri de Putere, moderată de Rareș Bogdan, că este convins de faptul că nu își va retrage 'votul' de încredere acordat președintelui Klaus Iohannis, despre care afirmă că reprezintă 'speranța', în acest moment, pentru societatea românească. În viziunea sa, prima figură pe care Klaus Iohannis trebuie să o facă este "să lase DNA să funcționeze cum nu a funcționat niciodată până acum".

"Cu privire la alegerea domnului Iohannis, eu îmi exprim bucuria, speranța și încrederea. Răspund, în felul ăsta, unei mici consemnări, pe Facebook, în care cineva îmi ura să nu mă audă peste cinci-șase luni venind și retrăgându-mi votul, cum am făcut-o cu privire la domnul Băsescu. A fost într-o emisiune în care am spus că regret și mi se ura să nu mă vadă în situația asta de acun. Eu sunt sigur că nu o să fiu în situația asta. Am și argumente ", a afirmat Florin Zamfirescu.

Pe de altă parte, marele actor este de părere că "nu vom mai vorbi de Băsescu, în următorii trei ani, dar vom mai auzi", în contextul în care fostul șef de stat "va trebui să dea un răspuns" privind "dosarele în care îl urmăresc acum".

"Nu cred că vom mai vorbi de Băsescu, în următorii trei ani, dar vom mai auzi pentru că lucrurile nu stau, sunt lucruri trecute pe hârtie, acum. Nu a făcut că a nu a vrut, dar a făcut nu că a vrut și ce a făcut a întinat, a murdarit sau a înjosit tot ce a făcut bun, adică sunt lucruri la care nu dă răspuns, teme. Am auzit, ieri, de niște dosare în care îl urmăresc acum. Va trebui să dea un răspuns și, nu știu, nu aș vrea să fiu în pielea lui. Dar și-a făcut-o singur. Și aici e speranța, domnul Iohannis. Acum e curat. (...) Prima figură, acum, este ca Iohannis să nu facă nimic, să lase DNA să funcționeze cum nu a funcționat niciodată până acum", a mai spus Florin Zamfirescu.