MENIU

Evantaiul șpăgilor. Bogdan Adimi și Răzvan Duca, directorii ROMPREST, linie directă cu Statul paralel

Evantaiul șpăgilor. Bogdan Adimi și Răzvan Duca, directorii ROMPREST, linie directă cu Statul paralel

Caracatița șpăgilor își întinde brațele cu o repeziciune de neimaginat, acaparând partide, firme private sau instituții de stat. În fața banului, totul își pierde legitimitatea! O anchetă amplă realizată de jurnaliștii de la strictsecret.ro scoate la iveală detalii fabuloase despre felul în care banul public a fost, este și foarte probabil va fi în continuare sifonat. Firme uriașe au scos din țară milioane și milioane de euro. Dar au și întors, prin șpagi atent plasate prin cărăuși. Totul - cu complicitatea statului român, a politicienilor și a oamenilor de afaceri murdari, cu acordul statului paralel, sub bagheta dirijorului Florian Coldea. Până la urmă, există un mare adevăr: o mână spală pe alta și amândouă fața!

Redăm un pasaj din ancheta strictsecret.ro, în care sunt făcute dezvăluiri incendiare despre Răzvan Duca, administratorul Romprest, cel care este "frate" de coțcării cu Bogdan Adimi, tot de la Romprest.

Într-o anchetă de excepție, Evenimentul Zilei prinde acum câțiva ani o sursă care se confesează:

"Încă de la venirea sa în compania Romprest, Bogdan Adimi a început să cheme angajati la mai multe întâlniri. La unele din întâlniri am participat și eu. Adimi a inceput să ne spună că el este colaborator al DNA și că a lucrat cu SRI și cu DNA. Odată, Adimi și Razvan Duca ne-au arătat că au pe telefon numărul personal al lui Coldea și ne-au zis că pot să îl sune oricând să îi ceară ajutorul. În aceeași întâlnire, Adimi ne-a spus că lucrează cu o procuroare de la DNA Ploiesti care i-a luat locul lui Portocală și că a făcut mai multe denunțuri și că el o să aresteze mai mulți oameni importanți în luna septembrie. Ne-a propus și nouă să mergem la DNA, să facem denunțuri ca să ne ajute după ce o să preia el compania. De mai multe ori, Adimi se lauda că este nepotul lui Kovesi, că are relații la DNA și este foarte periculos. Se lăuda ca el l-a arestat pe Murgeanu și pe Max Bălășescu și că el este colaborator și poartă tot timpul fire pe el", a declarat o sursă din apropierea lui Bogdan Adimi, citată de EVZ."

Mai multe articole despre:
adimi romprest