MENIU

DE LA SUTE DE SINISTRAŢI ÎN URMA INUNDAŢIILOR LA MILIOANE DE SINISTRAŢI DIN CAUZA POLITICIENILOR

<p>DE LA SUTE DE SINISTRAŢI &Icirc;N URMA INUNDAŢIILOR LA MILIOANE DE SINISTRAŢI DIN CAUZA POLITICIENILOR</p>

Invitatul emisiunii JOCURI de PUTERE din această seară este celebrul actor DOREL VIŞAN. Scârbit de viaţă publică, "Senatorul Melcilor" s-a retras la ţară. De ce?

Care au fost motivele acestei retrageri? Cum se vede România ultimilor 25 de ani prin ochii unuia dintre alintaţii românilor, unul dintre cei mai iubiţi actori români? Între codul roşu de inundaţii şi codul roşu de impotenţa politică, românii îşi iubesc ţară cu voluptate, dar îi detestă liderii cu amărăciune. Vor reuşi să-şi limpezească gândurile pentru a-l alege la toamna pe preşedintele care va încheia "un sfert de veac de singurătate"? Cine va fi noul "tătuc"? Mai are nevoie România de un "tătuc"?

În această seară, de la ora 22.00, Rareş Bogdan îţi facilitează întâlnirea cu unul dintre interpreţii sufletului României reale, actorul Dorel Vişan. Află de la un artist autentic cum au pierdut politicienii contactul cu cei care le plătesc salariile, unde se află salvarea României şi când vor trăi urmaşii Mioriţei viaţă urmaşilor lui Bismark.

A profitat premierul de inundaţii pentru a-şi face campanie electorală? De cine se teme Victor Ponta? Cu cine nu vor sfetnicii săi să se întâlnească în turul ÎI? Ce candidat al dreptei are cele mai mari şanse să-l învingă? Se întoarce Crin Antonescu? Care este rolul lui Tăriceanu? Cine îl finanţează?

Răspunsurile în această seară numai la Realitatea TV, "Jocuri de Putere" de la Malul Marii, DIALOG sincer despre România între Rareş Bogdan şi Dorel Vişan!