MENIU

Cum te poți angaja în 3 pași simpli (P)

Cum te poți angaja în 3 pași simpli (P)

Cu atâtea oferte de muncă disponibile, cum te asiguri că vei alege locul de muncă ce îți mulțumește toate nevoile și preferințele? Job-ul perfect te va face să te trezești în fiecare dimineață cu entuziasm, dar îți va mulțumi și așteptările financiare.

Mai știm că locul de muncă perfect este și cel pe care îl cunoști cel mai bine, cu ale cărui valori te identifici și pe care îl urmărești de fiecare dată cu aceeași curiozitate. Dar ce-ai spune dacă nu ai fi doar cel care se bucură de experiența produselor și serviciilor preferate, dar chiar ai putea să oferi personal, din aceste experiențe zilnice? Lidl te invită sa faci parte din echipa sa și să iei parte la #bucuriaLidl din poziția de angajat.  

#BucuriaLidl este rezultatul activității tututor angajaților care se dedică zi de zi, de la angajații care construiesc magazinele, care achiziționează produsele, gestionează stocurile, la cei care așeză produsele favorite la raft, fiecare dintre ei având un rol important. În total, peste 6000 de colegi din echipele de Vânzări, Logistică, Achiziții, Financiar, Administrativ și multe alte domenii se asigură că dau mai departe #bucuriaLidl a produselor care au cea mai bună calitate, la cel mai bun preț. Fie că sunt produse din Spania, Italia, Grecia sau orice alt colț al lumii, angajații companiei sunt cei datorită cărora acestea ajung în toate magazinele Lidl din țară. Chiar dacă nu te cheamă Juanito, Pierre sau Francesca, și tu poți da mai departe bucuria bunătăților aduse din întreaga lume în magazinele Lidl din țară.

Cum să aplici pentru un job la Lidl în 3 pași simpli:

• Intri pe cariere.lidl.ro.
• Cauți dacă orașul în care vrei să lucrezi se află pe lista cu posturile disponibile de la Lidl.
• Îți alegi job-ul care ți se potrivește și aplici pe site.

Ce beneficii vei avea:

Cel mai mic venit lunar mediu oferit de Lidl este de 3.500 lei brut, adică nu vei câștiga mai puțin de 2.180 de lei net. Trebuie să mai știi că Lidl este singurul retailer care oferă 2 zile libere de Paști și de Crăciun, dar și plata pentru fiecare minut lucrat peste program. Un alt beneficiu important, oferit de Lidl pentru toți angajații companiei este o asigurare de viață, pe lângă cea privată. Și nu doar pentru tine, pentru că această asigurare le oferă și membrilor familiei tale acces la oferte foarte avantajoase, la o gamă largă de servicii medicale. Mai mult decât atât, Lidl dezvoltă programe de formare și învățare, pentru a-ți oferi oportunități de dezvoltare atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.

Aplică pe cariere.lidl.ro și descoperă toate beneficiile celui mai bun pachet salarial oferit de un retailer din România!

Mai multe articole despre:
Lidl lidl romania