MENIU

Cum să ai o nuntă ieşită din tipare (P)

<p>Cum să ai o nuntă ieşită din tipare (P)</p>
<p>Cum să ai o nuntă ieşită din tipare (P)</p>
<p>Cum să ai o nuntă ieşită din tipare (P)</p>
<p>Cum să ai o nuntă ieşită din tipare (P)</p>
<p>Cum să ai o nuntă ieşită din tipare (P)</p>
<p>Cum să ai o nuntă ieşită din tipare (P)</p>
<p>Cum să ai o nuntă ieşită din tipare (P)</p>

Suntem în plin sezon al nunţilor şi mirii îşi doresc să aibă parte de acea petrecere memorabilă, despre care să se vorbească peste ani. Dar cum reuşeşti să ai o nuntă altfel?

Este poate dorinţa cea mai mare a celor ce se gândesc să facă acest pas, ca nunta lor să fie nu doar una de vis, ci şi să iasă din tipare şi să le ofere lor şi invitaţilor lor experienţe de neuitat.

Aşadar, pe lângă alegerea rochiei de mireasă, care rămâne în continuare în centrul atenţiei ca „the main thing”, pentru că în jurul miresei se ţese întreaga poveste a nunţii, tot ce ţine de locaţie, aranjamente, personalizare şi meniu trebuie gândit şi ales cu mare atenţie.

Noile trenduri ne arată că cele mai reuşite astfel de petreceri de familie au loc în aer liber, în spaţii cu grădină şi cu piscină, unde invitaţii se simt mult mai relaxaţi şi petrec mult mai mult timp socializând cu ceilalţi oaspeţi. Dacă vrei să-ţi organizezi nunta într-un astfel de spaţiu exterior, fără însă a fi nevoit să ieşi din oraş, cei de la Jubile The Ballroom vin în sprijinul viitorilor tineri căsătoriţi cu o locaţie nouă în zona Pipera, Jubile Concept, aflată într-un cadrul natural deosebit, cu pajişte amplă, grădină şi piscină.

Afla mai multe AICI

Evident că şi în materie de decoraţiuni şi aranjamente florale lucrurile s-au mai schimbat, dar poţi apela oricând la specialişti pentru a vedea care sunt cele mai stylish elemente şi tematici cu care poţi personaliza spaţiul ales. La Jubile The Ballroom poţi opta pentru cele mai spectaculoase decoraţiuni, atât exterioare, cât şi interioare, în ton cu cele mai actuale tendinţe.

Totodată, aproape că nu mai există party fără cornere cu dulciuri, băuturi ori preparate speciale, foarte atrăgătoare şi care dau un plus de glamour evenimentului tău. La Jubile The Ballroom poţi alege dintr-o gamă largă de pachete opţionale de tipul Candy Bike, Ice Cream Bike, BBQ, Sushi Bar, Lemonade Bar, Prosseco Bar sau Shot bar.

În privinţa meniului, pe lângă gusturile autentic româneşti, se mizează pe bucătăria internaţională, cu preparate fresh, gourmet, în combinaţii de ingrediente inedite. De impact sunt şi show-urile live de gătit oferite în faţa invitaţiilor, care aduc acel plus de fun&entertainment, iar cei de la Jubile The Ballroom plusează cu acest tip de demonstraţii, care va face din evenimentul tău o experienţă deosebită.

Nu uita să păstrezi amintirile acestei petreceri alegând pachetul Cabina Foto, atât de populară printre invitaţi.

Mai multe articole despre:
nuntă restaurant mireasa foto Jubile Concept