MENIU

Culisele DEMITERII ministrului de Finanțe de Florin Cîțu și interesele din spatele înființării Băncii lui Dragnea, la Culisele statului paralel, ora 18.00

Culisele DEMITERII ministrului de Finanțe de Florin Cîțu - Care sunt interesele din spatele înființării Băncii lui Dragnea, la Culisele statului paralel, ora 18.00

Cum a fost înlăturat ministrul Finanțelor de Florin Cîțu, culisele întregii mișcări, interesele din spatele revocării și auto-numirii premierului în biroul de la Finanțe, aflați în această seară într-o ediție specială Culisele Statului Paralel, de la ora 18. Anca Alexandrescu și invitații săi vă vor spune și cum a ajuns proiectul gândit de Vâlcov în laboratoarele PSD să fie unul al liberalilor conduși de Cîțu. 

Au fost zile în șir de presiuni pe ministrul Finanțelor Alexandru Nazare ca să dea demisia dar nu a cedat. În cele din urmă, Cîțu a cerut revocarea sa. Așa s-a ajuns ca premierul să preia frâiele ministerului. Apoi a reușit să își impună prietenul la conducerea instituției cheie pentru banii românilor.

De ce nu l-a mai vrut Cîțu pe Nazare la Ministerul de Finanțe? Care este adevărul despre rectificarea bugetară?

Ce se întâmplă cu afacerea Roșia Montană? Cum se împart banii la primarii PNL? De ce s-a împrumutat România cu sume record?

Unde se duc banii pentru investiții? Ce se întâmplă cu controlul de la ANAF?

La toate aceste intrebari va raspunde astazi in exclusivitate fostul ministru de finante Alexandru Nazare in platou la Culisele statului paralel.

Și tot de la ora 18.00 veți afla cum banca lui Dragnea si Vâlcov e acum banca lui Catu si Isar. De ce vrea premierul sa îi facă banca prietenului sau Isar? Ce se va întâmpla cu CEC, Eximbank care iși vor pierde obiectul muncii în momentul aparitiei noii structure? Ce interese sunt la mijloc? Vedeți răspunsurile la Culisele zilei de la ora 18.00 împreună cu Anca Alexandrescu.