MENIU

Școala de pariuri online te ajută să câștigi, ești dispus să înveți? (P)

Școala de pariuri online de pe site-ul comunității pariorilor din România, PariuriX.com, îți pune la dispoziție, în mod complet gratuit, toate resursele necesare pentru a te forma în cariera de parior. Acum ai ocazia de a învață cum să devi independent și să răzbești în acest fenomen, însă rezultatele tale vor depinde numai de tine. Ești dispus să înveți?

În numai două săptămâni de la publicarea izvorului de informații despre pariuri online, peste 15.000 de pariori din România au accesat respectiva resursă, însă câți dintre aceștia au și pus în practică regulile și sfaturile prezentate de către specialiști? Răspunsul, din păcate, nu este tocmai unul pe măsura așteptărilor; asta pentru că majoritatea pasionaților de jocuri de noroc de la noi din țară vizează câștigul imediat sau mai bine spus îmbogățirea peste noapte, și nu își propun să realizeze profit pe termen lung –așa cum fac cei care trăiesc din această activitate. Tu, din care categorie faci parte?

Nu uita că trebuie să începi cu începutul

Foarte mulți dintre pariori dau dovadă de o autosuficiență care le face mult rău. Se consideră avansați, doar pentru au jucat câteva sute de bilete sau pentru că tatonează cu fenomenul de câțiva ani, fără să aibă însă o bază solidă și o abordare profesionistă în acest domeniu.

Orice pasionat care își dorește să realizeze profit din pariuri trebuie să cunoască în primul rând informațiile de bază; în egală măsură, trebuie să renunțe și la obiceiurile care nu aduc nimic bun, cum ar fi urmărirea ponturilor așa-zise „sigure” sau chiar copierea ponturilor de la alți pariori, fără a analiza respectivele predicții în prealabil.

Profită de avantajele pariurilor online

Știai că la pariuri online nu trebuie să plătești nici o taxă la plasarea biletelor și nici nu ți se oprește impozit pe biletele câștigătoare? Află că la pariuri online plătești impozit, în mod individual, numai pentru retragerile efectuate. Așa că poți rula câștigurile de nenumărate ori fără să trebuiască să cotizezi de fiecare dată la stat. În plus, dacă ești atent și respecți indicațiile furnizate de către expertul Cădar Marius, nu vei avea niciodată de plată mai mult de 1% din suma retrasă.

Știai cât de mult îți poate servi posibilitatea de a închide pariurile înainte de termen? Poți folosi funcția Cash Out, fie pentru a diminua pierderile, fie pentru a-ți asigura un câștig înainte de finalizarea evenimentelor de pe bilet.

Știai că îți va fi aproape imposibil să realizezi profit pe termen lung la pariuri dacă nu ai conturi deschise la mai multe agenții de pariuri online? Aceasta a fost una dintre cele mai interesante dezvăluiri ale lui Cădar Marius, unul dintre primii pariori de pe online din România. Ideea este să profiți de fiecare dată de cea mai mare cotă de pe piață oferită pentru pronosticul dorit și să nu te limitezi numai la un singur operator. Totuși, nu uita să-ți verifici conturile deschise în termen de 30 de zile, furnizându-i operatorului poze cu documentele solicitate, întrucât această procedură este impusă de stat și trebuie respectată pentru a nu te trezi cu contul suspendat.

Pariază ca profesioniștii

Majoritatea pariorilor de top se folosesc de o combinație între statistică, experiență și actualități pentru a stabili ponturile pe care pariază. Deși nu există o formulă magică care să-ți garanteze câștigul peste noapte, există o serie de reguli pe care trebuie să le respecți dacă vrei să ai vreodată șansa de a transforma acest hobby într-o sursă de venit. Iată câteva dintre sugestiile extrase de pe pagina școlii de pariuri PariuriX.com:

•    Adoptă și respectă o strategie stabilă de money management
•    Joacă ponturile individual sau pariuri multiple cât mai sigure, cu cel mult 5 evenimente pe bilet
•    Acordă suficient timp analizării partidelor și nu copia niciodată ponturile altora, ci inspiră-te din părerile pariorilor pricepuți care dau dovadă de transparență
•    Nu paria niciodată dacă nu ai un motiv întemeiat pentru a face acest lucru și nu juca niciodată la recuperare
•    Nu paria live și nu face Cash Out fără să ai o strategie stabilită în prealabil vizavi de aceste aspecte, altfel, riști să întorci aceste potențiale facilități împotriva ta

Alătură-te celor peste 60.000 de pariori români care urmăresc pagina de Facebook a fondatorului celei mai mari și mai active comunități de pariori de la noi din țară, pentru a primi zilnic sfaturile și ponturile expertului care se bucură de peste 15 ani experiență în domeniu!

Mai multe articole despre:
pariuri