MENIU

Ciocnirea civilizațiilor, la Găgești deal. Jocuri de putere, ora 21.00

Ciocnirea civilizațiilor, la Găgești deal. Jocuri de putere, ora 21.00
Ciocnirea civilizațiilor, la Găgești deal. Jocuri de putere, ora 21.00

DESPRE CIOCNIREA CIVILIZAŢIILOR, VIITORUL ROMÂNIEI ŞI NOUL PREŞEDINTE – ANALIZA DIN CHIOŞC, EDITIE SPECIALĂ „Jocuri de Putere” de la Găgeşti Deal, Judetul Vrancea, ora 21.00

La distanţă de o rachetă de frontiera cu pulbere a NATO, ţăranii îşi numără banii de pensie, cumpără câte 3 centimetri de salam şi visează la Peneş Curcanul. N-au văzut niciodată metroul si Mamaia, dar îşi plătesc mereu taxele, ca să aibă copiii unde să înveţe tabla înmulţirii. Cum îi va afecta noua arhitectură de securitate a Europei?

În această seară, de la ora 21.00, urmăreşte un dialog provocator între Rareş Bogdan şi Ion Cristoiu, acasă la jurnalistul autodeclarat „ultimul comunist în viaţă”.

Invitaţi – sătenii din Găgeşti-Deal. Despre România, Europa comună, ciocnirea civilizaţiilor, Ucraina şi Orientul Mijlociu, dar şi despre bătălia pentru Cotroceni, într-o transmisiune directă din casa părintească a lui Ion Cristoiu.

Nu rataţi „Jocuri de Putere” în această seară, pentru a descoperi, alături de Rareş Bogdan şi Ion Cristoiu, ce cred urmaşii Vrâncioaiei despre politicienii urmaşi ai Romei! Numai la Realitatea TV, la „Jocuri de Putere”, de la ora 21.00 la 23.00

Mai multe articole despre:
Ion Cristoiu Rareş Bogdan jocuri de putere gagesti