MENIU

Bun venit în viitor! Casa de pariuri online care a impresionat toți pariorii din România! (P)

Recent pe piața din România și-a făcut apariția o nouă casă de pariuri care le spune românilor: bine ați venit în viitor. Aceștia prezintă tehnologii inovative cum ar fi aplicații pe mobil ce pot fi controlate cu comandă vocală, pariuri plasate prin intermediul smartwatch-ului sau chiar prin intermediul televizorului, totul în doar două secunde prin funcția SpeedBet.

Funcția Talk’n & Bet

Cei care au deja un telefon cu iOS probabil s-au obișnuit cu funcția SIRI prin intermediul căreia puteți controla telefonul mobil cu ajutorul comenzilor vocale. Funcția Talk`n Bet funcționează în mod asemănător și vă permite să navigați cu mare ușurință prin meniurile aplicației, dar mai ales să plasați rapid un pariu.

SpeedBet

Durează mai puțin de două secunde să plasezi un pariu, astfel eviți să te mai stresezi dacă se închide piața între timp și trebuie să alegi un alt pariu. Vei fi uimit de viteza cu care se plasează un pariu, iar situațiile în care se actualizează cota chiar in acel moment s-au redus substanțial. În plus, poți bifa la setări să îți accepte automat cotele ce se măresc, să accepți manual de fiecare dată sau să accepți absolut orice modificare de cotă în timpul acțiunii.

DESCOPERĂ AICI CASA DE PARIURI ONLINE CARE A IMPRESIONAT TOȚI PARIORII DIN ROMÂNIA

Pe lângă aceste inovații, noua casa de pariuri a venit cu promoții precum Payout de aproape 100%, banii înapoi dacă pierzi un pariu pe bilet sau chiar banii înapoi dacă se termină 0-0 meciul.

PROMOȚII FĂRĂ EGAL

Payout de aproape 100% - pe înțelesul tuturor, cu cât payout-ul este mai mare cu atât cotele sunt mai mari. Meciurile care beneficiază de cele mai bune cote sunt marcate cu Marjă 0.

Miza înapoi la 0-0 – La orice opțiune simplă beneficiezi de această promoție, astfel dacă nu se înscrie nici un gol în acel meci primești banii înapoi.

Streaming LIVE gratuit – Urmărește meciurile din Liga 1 sau ligi precum Premier League în mod gratuit. Toate evenimentele importante pot fi urmărite acum în direct în timp ce îți joci biletele.

Bonus multiplu – Câștigă până la 50% mai mulți bani datorită biletelor cu 4-10 meciuri.

Te-a scos doar un meci? - Prin promoția „Pierdere la limită”primești banii înapoi în limita a 100 de RON. Trebuie menționat că promotia se aplică doar pentru anumite ligi și pentru anumite tipuri de pariuri.

În plus jucătorii de jocuri de cazino au la înscriere rotiri gratuite sub formă de bonus fără depunere.

Pentru a vedea topul celor mai bune case de pariuri sportive online vă recomandăm să intrați pe comunitatea pariorilor din România – site-ul oficial al casei de pariuri. Aici aveți lista actualizată a operatorilor ce au primit de la ONJN drept legal de funcționare în România.

PariuriX.com - Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

Mai multe articole despre:
pariuri Speedbet Betano