MENIU

5 motive să îți cumperi un laptop, un calculator sau o tabletă second-hand (P)

<p>5 motive să &icirc;ți cumperi un laptop, un calculator sau o tabletă second-hand</p>
<p>5 motive să &icirc;ți cumperi un laptop, un calculator sau o tabletă second-hand</p>
<p>5 motive să &icirc;ți cumperi un laptop, un calculator sau o tabletă second-hand</p>

Vrei să-ți cumperi un laptop sau o tabletă performantă, dar nu ești dispus să-ți cheltui tot salariul dintr-un foc? Avem o veste bună: poți să cumperi cu încredere un dispozitiv IT second-hand. Acum ai garanție, poți să-l înlocuiești în 90 de zile fără costuri suplimentare, iar marfa este de primă calitate, din Suedia sau Finlanda!

Ce trebuie să știi: vechimea unui calculator nu are impact direct asupra profitabilității achiziției! Contează foarte mult care sunt nevoile tale. Un produs IT second care a trecut printr-o procedură de recondiționare este într-o stare de funcționare ca și nou - în plus are garanție (conform legilor în vigoare).    

ABD Computer, cel mai mare magazin online de produse second hand de marcă, îți propune să faci economii substanțiale pentru produse de calitate, testate și funcționale.

De unde provin laptopurile, tabletele și calculatoarele second hand din portofoliul ABD Computer

Produsele provin din leasing IT de la cele mai mari firme din Europa. La sfârșitul perioadei de leasing, firmele cedează produsele folosite, acestea intră în posesia ABD Computer în urma unor achiziții directe, moment în care începe procesul de transformare. Toate produsele primite sunt verificate minuțios de o echipă dedicată, sunt curățate atât la exterior cât și la interior, micile defecte sunt corectate dacă este cazul și produsul intră în circuitul de vânzare.

Care e diferența dintre un produs second-hand și unul recondiționat

Produsele recondiționate sunt produse folosite (sau second-hand) care trec printr-un proces specific, cu scopul de a le readuce într-o stare de funcționare ca și nouă. Aici este cea mai mare diferență dintre un produs "second hand" și unul "refurbished/recondiționat".  

Produsele refurbished sunt produse second-hand care includ o licență de Windows Refurbished. Costul acestei licențe este de 4 ori mai mic decât licenţa standard, între cele două sisteme de licențiere neexistând absolut nici o diferență.

Cât de mari sunt diferențele de preț

Prețul unui produs second-hand poate fi de câteva ori mai mic decât cel al unui produs nou. Dacă vorbim de produse entry level, prețul unui laptop second cu procesor i3 este de 699 lei, în timp ce o configurație similară pe un produs nou începe de la 1.399 lei. Dacă luăm ca exemplu un produs high end, prețul pentru un Lenovo x1 Carbon second hand este de 2.499 lei, în timp ce produsul nou poate ajunge la 10.000 de lei!

Pe site-ul ABD Computer găsești Tableta Second Hand Asus MeMO Pad 7 (ME176CX) IPS 7 inch Intel Atom Z3745 1.86 GHz 1GB RAM 16GB Flash Wi-Fi + BT Android 4.4 White la 279 lei sau Tableta Second Hand Asus Memo Pad 8 ME181C Quad Core 1.33GHz 1GB 16GB 8inch Android OS v4.4.2 la 299 lei.

Care sunt riscurile pe care le presupune achiziția unui calculator SH

“Din punctul nostru de vedere nu există nici un risc pentru client”, spun specialiștii ABD Computer. Pentru a demonstra asta, firma vine cu următoarele avantaje:
- Garanție 12 luni cu posibilitatea de extindere pentru 24 de luni suplimentar la laptopuri și garanție pe viață la calculatoare;
- Garanție de retur de 90 de zile;   
- Posibilitate de upgrade gratuit timp de 12 luni.

Ce spun clienții
Nu doar persoanele fizice aflate la prima achiziție de laptop sau tabletă apelează la firma ABD Computer, ci și reprezentanți IT pentru diverse companii mici și mijlocii. Iată ce spun clienții:

“Băieții de la ABD foarte profi, sunt foarte mulțumit de alegerea făcută și de preț nu mai zic, super!!! Eu i=am pus și SSD M.2 de 240 de GB și vreau să zic că merge super, în 10 secunde poți deschide deja un joc linsitit sau oric aplicație/program”, Mihai Florea
“Am lansat comandă online la oră 17.00. La oră 17.20 am fost contactat de reprezentantul ABD Computers pentru confirmare comandă, a două zi la oră 10.30 am primit comandă, la Galați. Super viteză de livrare ! Mulțumesc !”, Ivancenco
“ Laptop Superb, arată că și Nou, prețul puțin cam mare dar tragi linie și vezi că se merită într-un final, am mai comandat la el 4 Gb de ram și pur și simplu se mișcă extraordinar, aspect și funcționalitate de notă 10, recomand siteul și echipă ABD-Profesionalism”, Mihai  


Convinge-te singur AICI

Mai multe articole despre:
calculator sh calculator second hand