MENIU

Căsnicie disfuncţională în PSD: "Suntem condamnaţi să lucrăm împreună"

Ziua iubirii îi inspiră pe politicieni: Căsnicie disfuncţională în PSD

Ziua iubirii îi inspiră pe politicieni. Actualul preşedinte interimar al PSD Iaşi, pus în funcţie după supendarea lui Mihai Chirica, a comparat relaţia sa cu primarul Iaşiului cu o căsnicie disfuncţională, din interes. La rândul său, Mihai Chirica a declarat că nu îşi doreşte o căsnicie cum se făcea pe vremea fanarioţilor.

"O întrebare va fi dacă voi mai lucra cu domnul primar, voi mai lucra. Este ca şi într-o căsătorie. Noi, de fapt, suntem condamnaţi să lucrăm împreună, este ca o căsătorie din interes. Din păcate, nu se poate atunci când suntem înt-o familie să meargă soţul sau soţia la vecini să strige de după geamuri că ceve nu ne place la partenerul nostru. Toate nemulţumirile trebuie să fie în interiorul partidului", a afirmat Maricel Popa, preşedintele PSD Iaşi.

La rândul său, Mihai Chirica, primarul din Iaşi, a declarat: "Avem doi naşi unul este dominat de bine şi unul de rău. Pe unul îl mână în cale adevarul şi pe altul minciuna. Eu sper să fiu cel mânat în faţă de către adevăr. Nu vreau să fie o căsătotie între ghilimele aşa cum se făcea pe vremea fanarioţilor, ci o colaborarea între instituţii", a spus acesta, adăugând că el şi cu domenul Maricel Popa nu au ce împărţi din punct de vedere sentimental.

Mihai Chirica a mai declarat că va continua să-şi exprime opinia, indiferent de consecinţe.