MENIU

Zgonea: Nu mă tem de moţiunea de cenzură a ACL

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, că nu se teme de o moţiune de cenzură a ACL, care este deocamdată "decât o afirmaţie" a celor de la PNL şi PDL şi a mai precizat că un astfel de demers nu ar încurca în campania pentru prezidenţiale. 

”Cum să mă tem la ce majoritate am? E dreptul constituţional, aştept să vedem dacă răspunde prevederilor constituţionale şi bineînţeles o vom dezbate, ştiţi foarte bine, la moţiunea de cenzură se constată respectarea regulamentului în Biroul permanent reunit, să vedem textul, să vedem dacă are toate elementele unei moţiuni de cenzură şi este un drept constituţional, voi convoca plenul împreună cu domnul preşedinte Tăriceanu şi o vom dezbate la momentul respectiv. Deocamdată este decât o afirmaţie pe care au făcut-o colegii din opoziţie”, a opinat Zgonea.

Întrebat dacă o moţiune de cenzură a opoziţiei ar încurca puterea înainte de campania pentru prezidenţiale, Zgonea a răspuns negativ, considerând că reprezintă, de fapt, un avantaj pentru dezbaterea anumitor chestiuni.

Mai multe pe Mediafax.ro