MENIU

Zgonea, despre gafa cu "colegul" Mihai Viteazul: Alte gafe au afectat sectoare întregi ale economiei

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a declarat, joi, că regretă foarte mult gafă comisă atunci când în loc de "celebrul" Mihai Viteazul, a spus "colegul" Mihai Viteazul, adăugând, însă, că se bucură că nu a afectat pe nimeni. În acest sens, Zgonea a ținut să puncteze că foarte mulți politicieni "au făcut gafe care au afectat sectoare întregi ale economiei".

"Regret foarte mult că, în loc să spun celebrul Mihai Viteazul, am zis colegul Mihai Viteazul și, bineînțeles, eu fiind în ultimii ani mai puțin prezent în studiouri, a fost un subiect de ironie. Mi-a plăcut, am văzut și ce scriau cei de la Times New Roman și am văzut de câte ori colegii dumneavoastră o prezintă", a afirmat Zgonea, pentru un site de știri, întrebat dacă regretă că a spus că este coleg cu Mihai Viteazul.

Zgonea a punctat că marea sa bucurie este că această gafă nu a afectat pe nimeni.

"Știți care este marea bucurie pe care o am la finalul acestei gafe? Mă bucur că această gafă pe care am făcut-o eu nu a afectat pe nimeni. Știu foarte mulți politicieni care au făcut gafe care au afectat sectoare întregi ale economiei", a mai spus președintele Camerei Deputaților.

Mai multe articole despre:
politicieni Camera Deputaţilor gafe Valeriu Zgonea