MENIU

Dacian Cioloș. Povestea emoționantă și nebănuită din spatele acestei fotografii

Premierul desemnat, Dacian Cioloș, s-a născut într-o comună din județul Sălaj și încă de mic copil a fost pasionat de agricultură. Cioloș are și o relație specială cu bunicul său, om simplu de la țară, conform unei fotografii pe care fostul comisar european a publlicat-o în luna august, pe pagina sa de facebook.

”Acasă, la țară, alături de cel care mi-a inspirat copilăria și devenirea - Bunicul”, a scris Cioloș, în descrierea fotografiei în care este alături de bunicul său.

Pe de altă parte, într-un comentariu lăsat la o altă postare de pe pagina sa de facebook, Cioloș își reafirmă atașamentul față de țăranul român:

”Orice om e supus greșelii domnule Manole. Dacă am făcut rău nu a fost cu intenție, Dumnezeu mi-e martor. Să vă dea Dumnezeu dumneavoastră înțelepciune să faceți numai bine, prin gând și faptă. Țăranul român va fi... tot aici, domnule Manole cu sau fără voia noastră a amândurora, pentru că este păstrătorul unei valori mai presus de micimile trecătoare. Vă doresc numai sănătate”, a mai precizat Cioloș.