MENIU

Voiculescu, atac dur la Băsescu. Dezvăluiri din spatele gratiilor

Dan Voiculescu a lansat, din închisoare, un atac dur la adresa fostului președinte Traian Băsescu, într-un text publicat pe blocul său.

Voiculescu numește drept ”criminale” guvernele lui Traian Băsescu, acuzând, printre altele, ”reducerea veniturilor funcționarilor publici” și ”cedarea tezaurului României depozitat la Moscova”.

”Si atunci cand nu este beat, Basescu este ametit. In postarea de ieri, Basescu spune ca avem un Guvern inutil. Eu vreau sa-i precizez ca mai bine un guvern inutil, decat unul criminal – asa cum au fost guvernele lui.

Sa vedem ce ramane in istorie despre Basescu si guvernele lui:

au cedat tezaurul Romaniei depozitat la Moscova,
au cedat patrimoniul fundatiei Gojdu,
au redus cu 25% veniturile functionarilor publici,
au injosit batranii insistand sa le fie impozitate pensiile,
au invrajbit societatea romaneasca,
au desconsiderat profesorii, medicii, judecatorii si valorile nationale.
Dupa ce a nenorocit o tara si un popor, acest mitoman are in continuare tupeul sa se mai exprime public”, a scris Dan Voiculescu, pe blogul său. 

Traian Băsescu a criticat, miercuri, miniștri din Cabinetul Cioloș, afirmând că România are, în prezent, "un Guvern inutil", "de funcționari bruxellezi, al căror obiectiv este doar acela de a-și îmbunătăți CV-ul".

”O doamnă ministru ne spune că sunt țări în care se trăiește și cu 1 — 2 dolari pe zi. O doamnă ministru ne spune că respectarea drepturilor fundamentale garantate de Constituție este un lux. Un domn ministru ne spune că este mai ieftin să importăm decât să continuăm a produce combustibilul pentru centrala nucleară de la Cernavodă, uitând de amănuntul cu independența energetică. Un domn ministru ne aburește cu doctoratele plagiate și ne informează că în trei zile de dezbatere publică nu a avut timp să afle despre situația din 'grădinița groazei', aflată în Capitală. O doamnă ministru ne spune că nu se poate face noua lege a salarizării, în condițiile în care pentru demnitari s-au triplat salariile, iar pentru parlamentari și alte categorii s-au legiferat pensiile speciale. Un domn ministru stă în defensivă, pentru că nimeni nu fixează clar linia de politică externă în interiorul UE și nici în afara UE, cu atât mai puțin linia clară legată de Republica Moldova", a scris Traian Băsescu, pe Facebook.

Mai multe articole despre:
Traian Băsescu Dan Voiculescu Voiculescu blog