MENIU

Viorica Dăncilă: Joi voi avea o discuţie cu ministrul Justiţiei

<p>Viorica Dăncilă</p>

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, înainte de sedinţa CEx a PSD, că urmează ca ministrul Justiţiei Tudorel Toader să revină joi în ţară şi să aibă o discuţie referitor la informaţiile apărute în spaţiul public. "În coaliţie nu am discutat încă, vor fi discuţii, dar trebuie avută o discuţie şi cu domnul ministru", a spus aceasta, adăugând că în urma evalurărilor secretarilor de stat se va vedea dacă sunt disfunctionalităţi, unde sunt şi sunt care sunt motivele. 

"Am venit cu promisiunea să respect programul de guvernare şi voi fi atentă la implementarea fiecarui punct. Cred că trebuie să ducem mai departe programul de guvernare, fiecare ministru să îşi urmăreasca obiectivele, suntem o echipă şi trebuie ca pe fiecare minister în parte să avem îndeplinite punctele", a mai spus Viorica Dăncilă.

Premierul a precizat că joi va discuta cu ministrul Justiţiei. "Nu pot să mă antepronunţ vreau mai întâi să am o discuţie", a spus aceasta.

Întrebată dacă a discutat cu preşedintele Iohannis, Viorica Dăncilă a declarat că nu.

"Daca domnul preşedinte va vrea să dicutăm voi fi de acord. Aşa cum am spus vreau să avem o comunicare transparante interinstituţională bună", a mai afirmat premierul Dăncilă.