MENIU

Viorica Dăncilă ia act de cererea lui Iohannis? Anunțul premierului despre remanierile din Guvern

Viorica Dăncilă a declarat că are în vedere în continuare o remaniere și o restructurală guvernamentală, însă totul este ținut la secret deocamdată. 

”Remanierea va avea loc, deja am început analiza pe fiecare minister în parte, pe măsură ce voi termina evaluările voi veni în CEX-ul PSD, voi discuta cu colegii, astfel încât acolo unde măsurile prevăzute în programul de guvernare nu au fost îndeplinite sau se aduc preju

 

Nu-mi cereți să vă spun ministerele pentru că nu voi face acest lucru, dar o remaniere voi face. Eu sper ca remanierea să se facă până în 3 august, înainte de Congres. Este posibil să fac o remaniere în două etape. Voi face o primă evaluare pe jumătate dintre ministere și apoi analiza finală pe remaniere.

Remaniere vom face, dar luăm în calcul și o restructurare pentru toamnă. Nu vom face o restructurare doar de dragul de a o face, facem restructurare pentru a uni ministere, pentru a eficientiza. Vom vorbi și despre restructurare în luna august.”, a spus Viorica Dăncilă, la DC News Live.

 

Președintele Klaus Iohannis nu renunță la remanierile din Guvern

Întrebat miercuri în cadrul unei conferințe de la palatul Cotroceni dacă sunt oportune în acest moment remanierile, Iohannis a replicat: "Cu siguranță sunt oportune și, sincer, mă aștept ca cel puțin cei doi miniștri indicați de mine - Interne și Externe - să fie schimbați".