MENIU

Măsură de ultimă oră luată de Guvern, după materialul realitatea.net

După ce site-ul realitatea.net a publicat ieri un material referitor la faptul că, pe contul de YouTube al Guvernului, sunt permise mesajele negative ale oamenilor la adresa prim-ministrului Viorica Dăncilă, s-a luat o măsură radicală.

De Cristian Otopeanu

De acum înainte, nimeni nu va mai putea să lase vreun mesaj, nici pozitiv, nici negativ la adresa prim ministrului Viorica Dăncilă sau a vreunui înalt oficial al statului, pe pagina de YouTube a Guvernului. Asta întrucât cei responsabili au luat decizia să interzică posibilitatea comentariilor la videourile postate pe contul de YouTube al Guvernului, după materialul postat ieri pe realitatea.net.

Mai mult, drept consecință a măsurii luate, au dispărut absolut toate comentariile negative, de la toate videourile postate.

De la ce a plecat totul

Realitatea.net a publicat ieri, 19 iunie, un material cu titlul "Viorica Dăncilă, jignită chiar pe contul de YouTube al Guvernului". Aceasta a fost o continuare a materialului publicat, tot de realitatea.net, pe 16 iunie, în care era semnalată reacția stingheră a Vioricăi Dăncilă la întrevederea cu președintele Estoniei și faptul că video-ul postat pe contul Guvernului nu avea sunet.

În textul de ieri, 19 iunie, se preciza că "Realitatea.net a semnalat sâmbătă, 16 iunie, reacția avută de premierul Viorica Dăncilă la întrevederea cu președintele Estoniei, Kersti Kaljulaid, și, totodată, faptul că filmarea, postată chiar pe contul de YouTube al Guvernului României, nu avea sunet. [...] Imediat, oamenii au început să comenteze, chiar pe contul de YouTube al Guvernului. Redăm doar câteva dintre mesaje".

Faptul că realitatea.net a remarcat că videoul respectiv nu avea sunet i-a determinat pe oameni să ia cu asalt pagina de YouTube a Guvernului și să lase mesaje precum "La cum vorbeste (n.r. Viorica Dăncilă), mai bine fara sunet".

În decurs de câteva ore de la publicare, au venit zeci de mesaje la adresa prim-ministrului Viorica Dăncilă, în proporție covârșitoare negative.

Toate acestea au dus la decizia Guvernului ca nimeni să nu mai poată comenta, de acum înainte, la videourile postate.

CITEȘTE AICI DETALII!

----------------------------------------

UPDATE // 21 iunie 2018 //  

Secţiunea de comentarii a fost redeschisă, dar au dispărut toate comentariile, de la toate videourile.

Cu doar câteva excepții, comentariile erau împotriva prim-ministrului Viorica Dăncilă.

 

.