MENIU

Viorica Dăncilă, despre amnistie și grațiere: Nu știu ce se va discuta în CEX-ul PSD

Viorica Dăncilă a afirmat că nu are pe masă o Ordonanță privind amnistia sau grațierea.

”Nu am pe masă o asemenea Ordonanță, nu am discutat cu nimeni”, a spus premierul.

Întrebată dacă se va discuta în CEX-ul PSD despre o Ordonanță privind aministia și grațierea, Viorica Dăncilă a spus: ”Nu știu ce se va discuta în CEX-ul de la sfârșitul săptămânii.

„Eu am răspuns la această întrebare și îmi mențin răspunsul”, a precizat Dăncilă, după discursul susțint în Parlament.

Premierul Viorica Dăncilă susține că nu știe dacă bugetul pentru anul 2019 va fi supus la vot în cadrul unei sesiuni extraordinare a Parlamentului.

"Acum depinde și de parlamentari și de președinții celor două Camere. Aceste lucruri vi le-a explicat foarte bine ministrul Muncii. Noi am crescut pensiile în patru anu de zile. Nu văd de ce se vorbește de faptul că nu am crescut pensiile. Cred că această abordare este una onestă. Cred că pensionarii văd că au crescut pensiile. Îmi cereți un scenariu pe ce se va întâmpla. Încercăm că avem discuții", a declarat Viorica Dăncilă astăzi.

Legat de moțiunea de cenzură, prim-ministru a spus că nu are emoții. ”Am încredere în colegii mei. Depunerea moțiunii este un act de care opoziția poate să uzeze. Dar aceasta moțiune se depune cu două săptămâni înainte de preluarea președintiei Consiuliului UE și nu dă bine”, a mai afirmat premierul, adăugând că acest guvern a condus țara într-o direcție bună

În ceea ce privește majorarea salariului minim, Dăncilă spune că va fi majorat. ”Ne vom ține promisiunea”, a completat aceasta.

Mai multe articole despre:
graţiere amnistie Viorica Dăncilă