MENIU

Viorel Cataramă, atac la Ludovic Orban

Viorel Cataramă, audiat la DNA după plângerea pe care i-a făcut-o şefului PNL

Viorel Cataramă îl acuză pe Ludovic Orban că vrea să-l excludă din PNL, tocmai pentru a opri candidatura sa la Primăria Capitalei. 

Luni, omul de afaceri va da explicaţii într-o comisie a partidului, cu puţin timp înainte să expire termenul de depunere a candidaturilor în cursa pentru primărie. Cataramă mai susţine că PNL trebuie reformat din temelii, pentru că altfel preşedintele Iohannis nu va avea nicio şansă la alegerile prezidenţiale. 

Am fost convocat la comisia de arbitraj a partidului, unde se va judeca recursul înaintat de domnul Ludovic Orban împotriva Comisiei de Arbitraj a Municipiului București. Comisie care a declarat nulă hotărârea Biroului Executiv al PNL de excludere a mea. Pe data 15 noimebrie expiră termenul până când se pot depune candidaturi. Dacă nu sunt membru, evident nu pot fi validat. Chiar dacă îmi depun candidatura, nu voi fi validat.

Viorel Cataramă a explicat și de unde vine lupta lui cu Ludovic Orban pentru Primăria Capitalei: „Dintr-o teamă organică să nu apară un alt candidat al partidului, care să primească voturi sau popularitate sau simpatie din partea electoratului. Este, dacă vreți, un comportament al oamenilor mici, al oamenilor slabi”, a mai spus Cataramă.

Întrebat când anume a început să-l deranjeze pe liderul partidului, Cataramă a spus că odată cu decizia de a candida pentru Primăria Capitalei. Acela a fost momentul când Orban a considerat că trebuie să mă elimine din partid.

Cataramă susţine că PNL e condus de un grup de oameni cu apucături comuniste şi a vrut să-i transmită un mesaj preşedintelui României. 

“Domnul Iohannis și-a anuntat candidatura. Domnule presedinte, trebuie să știți că, pentru a ajunge în turul doi aveți nevoie de un partid credibil, puternic în opinia publică”, a mai spus Viorel Cataramă.

Dumneavoastră nu mai aveți nicio șansă să mai luați un mandat la Cotroceni. Dacă vă doriți să mai câștigați încă o data, ar trebui să lăsați chiar să vă implicați în reformarea și restructurarea PNL.