MENIU

VIDEO Robert Negoiță s-a dus peste Dacian Cioloș să-i reclame pe consilierii USR de la Sectorul 3

Robert Negoiță la sediul USR (captură video)

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, i-a cerut preşedintelui USR, Dacian Cioloş să intervină pentru ca grupul consilierilor USR, cel mai numeros din consiliul local, să nu mai blocheze proiecte. Negoiță s-a dus luni chiar la sediul USR pentru a depune o scrisoare în atenţia lui Cioloş.

"Primăria a reuşit să fie blocată de majoritatea formată în principal din USR şi PNL. Principalul artizan este USR, cel mai mare grup politic din Consiliul Local Sector 3", a declarat Robert Negoiţă, într-un clip video postat, luni, pe Facebook.

Edilul a dat și exemple de proiecte blocate: hala Laminor sau pasajele şi podurile care ar urma să fluidizeze circulaţia din sector.

"Consilierii de la USR votează împotriva proiectelor de fluidizare a traficului pe nişte argumente puerile, ca, de exemplu, că nu avem indicator de performanţă pentru pasaje şi poduri, că dacă nu ar fi de plâns, ar fi de mare râs, dar consilierii nu sunt nişte stand-up comedy, ci nişte inşi care se joacă cu votul şi generează blocaje. Vreau să prezint această situaţie preşedintelui USR şi să-i cer nu doar opinia, ci îi cer şi o întâlnire pentru a-i descrie toate dificultăţile pe care le avem la Sectorul 3", a mai afirmat Robert Negoiţă.

 
Mai multe articole despre:
robert negoita dacian ciolos usr plus psd