MENIU

Reacţia lui Dragnea la imaginile apărut pe net în care el pare că înjură un parlamentar USR

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, în urma imaginilor care s-au viralizat pe net şi în care se pare că ar fi injurat un parlamentar URS, că nu a înjurat şi că doar a întrebat dacă parlamentarii USR au venit cu petarde şi bâte.

Pe internet circula un filmuleţ în care Liviu Dragnea i-ar fi spus unui parlamentar USR “dăm și pe mă-ta”.

Totul s-a întâmplat în momentul în care un parlamentar USR i-a strigat “Retrageți ordonanța!”. Atunci, Dragnea ar fi reacţionat nervos şi ar fi replicat “Dăm și pe mă-ta!”.

Rămâne de văzut cât de reală este replica, în condiţiile în care mimica lui Dragnea şi sunetul sunt foarte clare pe filmare. Totuşi, nu este exclusă posibilitatea unui montaj special, care din punct de vedere tehnic este posibil.

Liviu Dragnea, întrebat de jurnalişti dacă a înjurat, a zis că nu a injurat, ci doar a întrebat parlamentarii USR dacă au venit cu bâte şi cu petarde.  

 

De asemenea, pressone.ro, site-ul care a publicat filmuleţul pe pagina sa de Facebook, a precizat următoarele:

"Se cuvine să facem câteva precizări, pentru că s-a iscat o nebunie mediatică, în special la televiziunile de știri, pe marginea filmulețului cu Liviu Dragnea postat de noi astăzi.
1) Imaginile nu au fost modificate în niciun fel. Acesta e clipul integral, asupra căruia nu am intervenit.
2) Nu știm ce spune președintele PSD și nu am publicat nimic în acest sens.
3) Nu ne-a contactat nimeni, de la niciun ziar, televiziune sau site de presă, pentru a ne cere lămuriri. Tot ce se discută în spațiul public, folosind și acest pretext, e o escaladare a tensiunii politice, pe care o respingem și de care ne delimităm".