MENIU

Victor Ponta: România merge într-o direcţie greşită

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă la Timişoara, că staff-ul partidului a început din această săptămână întâlnirile cu structurile formaţiunii din ţară, principalul mesaj pe care vor să-l transmită fiind acela că România merge într-o direcţie greşită.

"În timp ce alţii sunt în vacanţă sau se pregătesc să plece prin Maldive, noi am început să batem ţara, să ne întâlnim cu structurile locale. (...). Vrem să transmitem că România merge într-o direcţie greşită, nu spre vest, ci spre o teleormanizare inacceptabilă (...). Românii vor o ţară care să profite de faptul că asigură preşedinţia semestrială a Consiliului UE şi care continuă să se dezvolte economic şi al infrastructurii sociale", a afirmat Victor Ponta, preluat de Agerpres.

El consideră că este foarte grav faptul că România, care asigură conducerea semestrială a Consiliului UE şi care va trebui să gestioneze discuţiile despre bugetul UE în perioada 2021 - 2027, este singura ţară din UE care nu are buget la acest moment.

 

Mai multe articole despre:
România Victor Ponta