MENIU

Victor Ponta, mesaj de felicitare de ultima oră, pentru un apropiat al său

Premierul Victor Ponta i-a transmis un mesaj de felicitare lui Serghei Stanișev, după ce a fost reales președinte al Partidului Popularilor Europeni. 

”Felicitări lui Serghei Stanisev pentru realegerea ca președinte al Partidului Socialiștilor Europeni (PES)!”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de facebook. 

Fostul premier bulgar Serghei Stanișev a fost reales vineri președinte al Partidului Socialiștilor Europeni (PES), în cadrul unui congres care are loc la Budapesta, relatează Novinite și MTI.


Stanișev, care va avea astfel un nou mandat de doi ani și jumătate, a fost reales la al zecelea congres la PES, care are loc vineri și sâmbătă în capitala Ungariei.

După victorie, Stanișev a spus că este onorat și recunoscător că a fost reales pentru un nou mandat, potrivit Novinite. El a afirmat că îl așteaptă o muncă dificilă în dezvoltarea socialismului și a social-democrației în Europa, dar că este pregătit să facă față acestor provocări.

Stanișev a transmis totodată mulțumiri tuturor delegațiilor, membrilor de partid și organizațiilor pentru că și-au reconfirmat încrederea în el, fapt care îl motivează să facă și mai mult și să schimbe cu adevărat Europa.