MENIU

Ponta lipsește de 22 de zile. Guvernare Facebook: de câte ori a scris pe rețeaua de socializare

Unii social democraţi spun că premierul urmează să revină din Turcia la sfârşitul săptămânii, alţii afirmă că doar medicii pot decide data exactă. Cert este că Ilie Sârbu, socrul premierului, a plecat în Turcia zilele trecute şi că, până acum, Victor Ponta lipseşte de 22 zile. În acest timp, comunicarea oficială a lipsit, dar şeful Guvernului a scris de... 22 de ori pe internet. 

Informaţii contradictorii în PSD în legătură cu revenirea premierului. Unii susţin că mai întârzie. Victor Ponta a plecat în Turcia să se opereze la picior pe 12 iunie. Pentru că nu poate rezolva totul prin telefon, premierul l-a desemnat interimar pe Gabriel Oprea. În cea mai recentă intervenţie telefonică, şeful guvernului anunţa că va reveni în ţară peste cel mult două săptămâni, dar unii social-democraţi spun că s-ar întoarce mult mai repede, adică duminică. Potrivit altor informaţii, însă, şeful guvernului ar veni abia săptămâna cealaltă. Pe 11 iulie, Victor Ponta şi omologul maghiar ar urma să inaugureze porţiunea de autostradă care leagă România de Ungaria. 

Cert este că premierul lipseşte de 19 zile. În acest timp a scris pe internet de 22 de ori. Prima postare a avut loc la şase zile după operaţie şi a fost despre Ramadan.