MENIU

Victor Ponta, despre Băsescu: Un tată care-și folosește copiii pentru lucruri murdare e degenerat

<p>Victor Ponta</p>

Premierul Victor Ponta l-a atacat dur pe șeful statului, sugerând că acesta este un tată degenerat pentru că și-ar fi folosit fiica cea mare, pe Ioana, în afaceri murdare.

"Ne așteptam ca 2014, ultimul an a lui Traian Băsescu să fie un an greu, dar o amenințare mafiotă, filmul Nașul, dar acest gen de declarație din partea oricui e șocant. Cred că domnul Băsescu își pierde controlul. Are doi dușmani: timpul. În decembrie va fi o istorie politică urâtă, dar atunci nu va mai avea imunitate și va trebui să răspundă în diversele sale dosare penale. Al doilea dușman, USL. Cred că ceea ce se întâmplă apropo de cazul Nana îl face să depășească orice limită acceptabilă, să facă declarații care au ca scop intimidarea", a spus Ponta la România TV.

"Un stat în care președintele amenință oameni la televizor nu e un stat democratic. Vom sta în noiembrie cu rușinea asta de a-l avea președinte", a adăugat Ponta. "Cred că un tată care își bagă în față copiii pentru lucruri murdare e un tată degenerat", a mai punctat acesta.

"Președintele se exprimă ca un interlop din clanul Duduienilor, din clanul Sportivilor", crede Victor Ponta.

El a adăugat că, poltiic, este încă un moment în care "apele se despart definitiv", arătând că liderul PNL, Crin Antonescu, nu a intervenit în favoarea senatoarei.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Parlament, că, în urma declaraţiilor şefului statului la adresa senatoarei Gabriela Firea, va fi depusă, marţi, o plângere penală împotriva preşedintelui Traian Băsescu, pe care o doreşte semnată de cât mai mulţi parlamentari, inclusiv din opoziţie, scrie MEDIAFAX.

Mai multe articole despre:
Traian Băsescu Victor Ponta şantaj mafiot