MENIU

Victor Ponta a donat sânge. Ponta: N-am mâncat şi n-am băut alcool în ultimele ore

<p>Victor Ponta&nbsp;</p>

Victor Ponta s-a alăturat campaniei de donare de sânge. Aflat la Tulcea, premierul a mers la un centru de transfuzii, înainte de şedinţa PSD. Ponta a atras atenţia asupra importanţei acestei campanii.  

Înainte de întâlnirea cu liderii social democraţi, premierul Victor Ponta a donat sânge la Tulcea, la un centru de transfuzii, scrie Mediafax.

"Efortul pe care mass-media l-a făcut, de a atrage atenţia asupra problemei care există a avut efect şi sunt foarte mulţi români care au răspuns pozitiv", a declarat Ponta în privinţa campaniei legată de donarea de sânge.

Premierul a fost întrebat dacă a respectat condiţiile impuse înaintea donării de sânge.

"Nu am mâncat de dimineaţă. Am respectat absolut toate regulile, nu am consumat alcool în ultimele 24 de ore. Singura regulă pe care nu o să o respect, mi-a spus că am dreptul la o zi liberă (...) ziua liberă o să o iau pe 17 noiembrie", a spus Ponta, referindu-se la a doua zi după turul doi al alegerilor prezidenţiale.

 Premierul Victor Ponta se află la Tulcea unde se va întâlni cu liderii PSD pentru se va discuta despre strategia priivind campania prezidenţială.

Mai multe articole despre:
Ponta Tulcea transfuzii donare de sânge