MENIU

Vești bune pentru întreprinderile autohtone! Nicolae Ciucă: „Am deblocat 724 milioane de euro, alocate României prin Fondul InvestEu”

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat, miercuri, că Guvernul a deblocat 724 milioane de euro, sub formă de garanții financiare suplimentare, alocate României prin Fondul InvestEu.

„Vești bune pentru întreprinderile autohtone! Prima este că am deblocat 724 milioane de euro, sub formă de garanții financiare suplimentare, alocate României prin Fondul InvestEu. Finanțările se vor îndrepta spre nevoile din zona de capital de lucru, tranziție ecologică, eficiență energetică, energie regenerabilă în sectorul rezidențial și al construcțiilor.

Cea de-a doua veste, de mult așteptată, este legată de înființarea Băncii de Investiții și Dezvoltare, proiect asumat ca obiectiv în cadrul PNRR și prin programul de guvernare, având scopul de a crește accesul antreprenorilor români la finanțare.

Rămânem aproape de mediul de business și ascultăm cu atenție nevoile și solicitările reprezentanților acestuia. Urmează și alte vești bune, cu siguranță!”, a transmis Nicolae Ciucă.

Mai multe articole despre:
ciuca investeu