MENIU

Vanghelie, printre datornicii ANAF: "Nu ştiu de datorie, am dat nişte telefoane să văd"

Marian Vanghelie este acuzat de contracandidatul său pentru sectorul 5, liberalul Ovidiu Raetchi că nu şi-a plătit datoriile la Fisc, cerându-i să-şi achite restanţele. Fostul primar Vanghelie s-a arătat surprins la aflarea veştii, scrie evz.ro.

Conform Mediafax, candidatul pentru primăria setorului 5, Marian Vanghelie este acuzat de contracandidatul său din partea PNL că datorează statului 88.000 de lei, însă el nu-şi aminteşte de această restanţă, afirmând că trebuie să fie o greşeală. "Nu ştiu (...) cred că este o greşeală. Eu nu ştiu de această datorie. Am dat nişte telefoane să văd din ce este compusă", a declarat candidatul PDS la primăria Sectorului 5, Marian Vanghelie, la solicitarea Mediafax. Cât priveşte scrisoarea deschisă pe care i-a adresat-o contracandidatul său de la Sectorul 5, deputatul PNL Ovidiu Raetchi, Vanghelie susţine că nu îi poate răspunde acestuia pentru că nu ştie cine este.

"Nu ştiu cine este Ovidiu Raetchi. Am tot vorbit cu oamenii din sector dar nu ştiu cine este, pe cuvânt", a susţinut fostul primar. Candidatul PNL la Primăria Sectorului 5, Ovidiu Raetchi, i-a adresat o scrisoare deschisă lui Marian Vanghelie, prin care îl roagă să plătească banii pe care îi datorează la ANAF şi cetăţenilor din Sectorul 5, după ce numele fostului edil a apărut pe "lista ruşinii" publicată de autorităţile fiscale, cu o datorie la stat de aproape 90.000 de lei.