MENIU

VALERIU ZGONEA, GAFĂ INCREDIBILĂ în fotografia cu vicepremierul Chinei

După ce Valeriu Zgonea a afirmat că este coleg cu Mihai Viteazul, președintelui Camerei Deputaților i-a venit rândul să gafeze și în fotografiile cu oficialii care vin în vizită în România. Astfel, într-o fotografie pe care a postat-o și pe facebook, Valeriu Zgonea și vicepremierul Chinei se țin de mână asemni unui cuplu, și nu dau mâna ferm, așa cum prevede protocolul. 

Președintele Camerei Deputaților a postat pe pagina sa de facebook șapte fotografii de la vizita vicepremierului Chinei, Zhang Gaoli, printre care și cea în care îl ține strâns de mână pe acesta. Mai mult, Zgonea a postat și un mesaj:

”Relația tradițională dintre România și China impune, în anul 2014, activarea colaborării între legislative țărilor noastre. Cunoașterea mecanismelor care stau la baza legislației românești, precum și a cadrului juridic generat de Adunarea Națională Populară, vor face posibilă trecerea la o etapă concretă a proiectelor economice angajate între țările noastre”, se arată pe pagina de facebook.