MENIU

USR susține că Liviu Dragnea conduce un BMW care nu apare în declarația de avere

USR vine cu anunț neașteptat. Ionuţ Moşteanu, deputat USR, a afirmat miercuri că a verificat "pe internet" seria şasiului maşinii care apare pe chitanţa privind plata rovinietei postată pe Facebook de preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, constatând că aceasta corespunde unei maşini BMW seria 7 de ultimă generaţie, de peste 100.000 euro, care nu apare în declaraţia de avere a liderului PSD.

”Am aflat că a fost ieri o problemă cu plata taxei de pod la Feteşti. Nu este prima dată şi nu o să fie nici ultima dată pentru că cei de la centrul tehnic la CNADNR au mulţi paşi de făcut pentru a-şi îmbunătăţi infrastructura IT. (...) Altceva mi se pare distractiv. M-am uitat că dl Dragnea a fost foarte activ pe Facebook aseară, avea timp, s-a tot blocat traficul şi a pus o poză cu chitanţa în care se vedea şi seria de şasiu. La o simplă verificare pe internet am văzut că seria de şasiu corespunde unei maşini BMW seria 7 de ultimă generaţie, un BMW foarte nou, de peste 100.000 euro. Mă bucur pentru dânsul că are prieteni aşa de buni care, iată, îi dau o astfel de maşină să se ducă la mare de 1 Mai, pentru că nu este maşina dânsului, nu este în declaraţia de avere sau poate şi-a cumpărat-o şi o să o vedem în declaraţia de avere din iunie", a declarat Moşteanu, la Parlament.

Întrebat dacă liderul PSD a fost prea transparent prezentând chitanţa, deputatul USR a spus că, "probabil, acesta nu are nimic de ascuns".

Cum spuneam, este cu o maşină care nu apare în declaraţia de avere, o maşină foarte scumpă, a cărei valoare este greu să o poată justifica cu salariul de la Parlament. Dacă dânsul o poate justifica este treaba dânsului. Am spus că poate o să o vedem în declaraţia de avere de la sfârşitul lunii iunie, când se depun", a adăugat deputatul USR.

Legat de faptul că Liviu Dragnea a răspuns pe Facebook celor care comentau la postările sale, Moşteanu a salutat gestul liderului social-democraţilor.

"Nu pot decât să salut gestul dânsului. Dacă s-ar ocupa şi de lucruri serioase pentru ţară aş saluta de două ori. (...) Cred că în 2018 un politician are toate instrumentele pentru a fi foarte aproape de cei care l-au votat şi de cei pentru care trebuie să tragă. Mie nu mi se pare nimic extraordinar, noi la USR folosim canalele de social-media de când am intrat în politică. Le răspundem românilor, ţinem cont de părerea oamenilor. Deci, este poate extraordinar pentru dl Dragnea că a răspuns şi a intrat cu oamenii în mediul virtual, pentru noi este un lucru firesc", a adăugat acesta.

Mai multe articole despre:
maşină USR BMW Liviu Dragnea Ionut Mosteanu