MENIU

Un vicepreşedinte PDL de filială judeţeană a trecut la PSD pe funcţie similară

Vicepreşedintele PDL Bihor, Adelina Coste, a trecut la PSD, unde va primi o funcţie similară de conducere a anunţat marţi, în conferinţă de presă, liderul PSD Bihor, Ioan Mang, scrie voceatransilvaniei.ro

Vicepreşedintele PDL Bihor, Adelina Coste, a trecut la PSD, unde va primi o funcţie similară de conducere a anunţat marţi, în conferinţă de presă, liderul PSD Bihor, Ioan Mang.

Adelina Coste a pornit, în anul 2006, din Partidul Liberal Democrat, ulterior a activat în Partidul Democrat Liberal, numitorul comun al activităţii sale politice fiind, după cum declara, cuvântul “democrat”. A îndeplinit funcţia de subprefect, şef al Cancelariei prefectului şi actualmente consilier municipal în CL Oradea. 

 

“Mă consider democrată. Ştiţi că orientarea mea este de dreapta. Dar ţinând cont de ultimele evenimente din cadrul PDL, am ajuns la convingerea că drumul pe care acesta merge este închis, iar decizia de fuziune, sau cum vreţi s-o numiţi, pentru mine, este doar o prelungire a agoniei", a spus acesta. 

 Mai multe pe voceatransilvaniei.ro