MENIU

Un fost interpret de muzică populară i-a luat locul lui Claudiu Manda în Senatul României

Un fost interpret de muzică populară, Eugen Gioancă, i-a luat locul în Senatul României lui Claudiu Manda, ales europarlamentar în urma alegerilor din 26 mai, potrivit realitateadecraiova.net.

Eugen Gioancă, senator PSD ales supleant pe lista pentru alegerile parlamentare, a depus miercuri jurământul de investire în mandatul de senator de Dolj.

Gioancă a fost, anterior, consilier judeţean din partea PSD. Acesta este de profesie, inginer silvic, iar în tinereţe a cântat muzică populară. Fosta ocupaţie a social-democratului a generat ironii din partea altor politicieni.

„Înlocuitorul lui Manda în Senat este lăutarul Eugen Gioancă. Ce îl recomandă? Vocea și talentul. Vocea mai puțin, talentul de a fi prieten cu Manda și Olguța și afacerile ilegale cu lemn. Pe vremea când era șef al Ocolului Silvic, Eugen Geoanca a avut mai multe contracte cu firmele rudelor și prietenilor, o adevărată caracatiță a lemnului în Dolj, fiind și demis după un control Romsilva. El e noul senator de Dolj. Prietenul clanului Manda-Olguța. Tinerel, fără mustață, așa cum îi zice și cântecul, tocmai bun în epoca post-Dragnea“, scrie deputatul USR de Dolj, Claudiu Prîsnel.

Preşedinte al PSD Dolj, Claudiu Manda a fost ales în Parlamentul European, în urma alegerilor din 26 mai, de pe poziţia a treia.

Mai multe articole despre:
Claudiu Manda Eugen Gioancă