MENIU

”Dragnea duce partidul în gard”. Un fost ”greu” PSD explică de ce a demisionat din partid

Fost vicepremier într-un guvern PSD, membru în mai multe Guverne, Ioan Rus a explicat de ce și-a dat demisia din PSD la scurt timp după ce fostul premier Victor Ponta a plecat din PSD.

Ioan Rus susține că nu a putut suporta ideea că PSD este condus de Liviu Dragnea și că a demisionat pentru că actuala conducere a PSD nu îl mai reprezenta.

”Eu unul mi-am dat demisia din PSD, chiar a doua zi după ce am anunțat că îl susțin pe Victor Ponta și proiectul Pro România. Ce se întâmplă acum în PSD mă lasă rece, deși s-a ajuns departe, foarte departe. Am fost printre primii care au avertizat că partidul se îndreptă cu viteză într-o direcție greșită.

Am demisionat din PSD, fiindcă actuala conducere a partidului nu mă reprezintă absolut deloc și pentru că, tot din pricina acestei conduceri, nici Guvernul și nici formațiunea nu mai pot face performanță. De altfel, nici nu se mai poate discuta despre performanțe pozitive. Idealurile mele social-democrate nu mai pot fi respectate într-un partid cu o astfel de conducere”, a declarat Rus, citat de evz.ro.

Citește mai multe pe evz.ro.

Mai multe articole despre:
PSD