MENIU

Un deputat a dezvăluit ce a vrut să ascundă PSD

Deputatul PDL Ioan Oltean a afirmat marți că parlamentarii vor avea în acest an șase luni de vacanță și a anunțat că membrii ACL din conducerea Camerei Deputaților vor cere reluarea activității, cu program normal, de săptămâna viitoare, scrie Agerpres. 

"Prin tot ce face Puterea astăzi duce în derizoriu activitatea parlamentară. Această vacanță nu are nicio justificare, această lipsă de activitate parlamentară nu are niciun fel de temei, nici regulamentar și nici de altă natură, este doar dorința actualei puteri de a nu munci și de a tergiversa o mulțime de probleme care ar fi trebuit să intre pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaților și Senatului. În 12 luni, în acest an, Parlamentul României este în vacanță 6 luni, nici măcar copiii la școală nu beneficiază de atâta vacanță, nu există în Europa democrată un Parlament care să-și permită să chiulească în felul acesta", a spus Oltean într-o conferință de presă, la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că PDL și PNL s-au delimitat permanent de Putere de câte ori s-a discutat despre vacanțe parlamentare în campaniile electorale.

 Mai multe pe Agerpres