MENIU

Un client VODAFONE protestează faţă de pozele lui Victor Ponta cu Ghiţă Ciobanul

Un client VODAFONE protestează faţă de pozele lui Victor Ponta cu Ghiţă Ciobanul

Un abonat Vodafone a trimis un mesaj pe e-mail companiei de telefonie mobilă prin care a cerut întreruperea contractului după apariția pe pagina de Facebook a lui Victor Ponta a fotografiilor cu celebrul personaj Ghiță Ciobanul, imaginea companiei Vodafone...relatează reportervirtual.ro. 

Clientul, al cărui nume este protejat, îi anunță pe cei de la Vodafone:

„Refuz sa mai platesc vreo factura companiei dvs. Nu doresc ca din banii mei sa se plateasca o campanie electorala. Nu doresc sa sponsorizez o companie privata care sa ma insele,adica sa-i platesc un abonament ,iar aceasta companie numita Vodafone sa-i faca o campanie electorala vadita primului ministru”.

Iată în facsimil mesajul original transmis de clientul Vodafone pe mail:

Iată și răspunsul companiei de telefonie mobilă prin vocea șefului Serviciului de relații cu clienții:

„Buna ziua doamna ………,

In primul rand, as dori sa va multumesc pentru timpul acordat redactarii acestui email trimis de catre dumneavoastra si increderiia acordate serviciilor oferite de catre Vodafone.
Ne bucuram ca, prin campania noastra de advertising, am descoperit un roman care a devenit, intr-un timp scurt, atat de popular in toata tara. Ghita Ciobanul este el insusi un brand puternic care a reusit sa treaca dincolo de ecranele televizoarelor tocmai pentru ca este autentic.
Faptul ca diverse personalitati l-au vizitat pe Ghita si au publicat fotografii alaturi de el confirma inca o data succesul campaniei noastre. In acelasi timp, ne delimitam de orice asociere politica si respingem categoric speculatiile pe aceasta tema. Noi nu servim interesele niciunei formatiuni politice. Suntem o companie de comunicatii mobile a carei prioritate este sa isi serveasca clientii cat mai bine si sa inoveze in tot ceea ce face, inclusiv in comunicare.

Am incredere ca impreuna vom gasi cea mai buna soltutie pentru dumneavoastra de fiecare data cand ne veti contacta. Va doresc ca in noul an sa aveti parte numai de bucurii, sanatate si tot ce este mai bun pentru dumneavoastra. Pentru orice alta informatie mai doriti sa aflati, este suficient sa ne scrieti si noi va vom raspunde in cel mai scurt timp. 

Parerea dumneavoastra conteaza! Accesati https://www.vodafone.ro/personal/form-feedback-asistenta/index.htm?cid=nicoleta.moldovan&mid=3151712p entru a ne transmite opinia dumneavoastra!” 

O zi placuta, 
Nicoleta Moldovan
Reprezentant Relatii cu Clientii
Vodafone Romania 
www.vodafone.ro 

În cele din urmă, finalul a fost cel dorit de client. Amenințați cu Justiția și cu un scandal public, cei de la Vodafone au cedat și i-au reziliat contractul, înainte de termen, clientului nemulțumit.