MENIU

Udrea, singură prin viaţă: "De multe ori m-am simţit umilită"

Udrea, singură prin viaţă: 'De multe ori m-am simţit umilită' / Foto: MEDIAFAX

Elena Udrea s-a simţit de multe ori umilită! Fostul ministru al Turismului a recunoscut acest lucru într-un interviu pentru revista Q Magazine şi mărturiseşte că a ajuns la o concluzie: în viaţă suntem singuri. Udrea a mai povestit ce a făcut imediat după divorţ şi ce crede despre iubire, dar şi unde visează să ajungă: la Cotroceni.

A împlinit recent 40 de ani şi a sărbătorit cu fast alături de cei mai influenţi oameni de pe scena politică românească. Cu toate astea, Udrea a ajuns la o concluzie: "După cele mai recente experienţe de viaţă pe care le-am trăit şi le trăiesc, relevantă mi se pare axioma conform căreia în viaţă suntem singuri, pe care oricât am negat-o de-a lungul timpului, am sfârşit prin a o accepta."

Democrat-liberala a povestit şi ce a făcut după despărţirea de Dorin Cocoş. "...imediat după anunţul divorţului, mi-am luat toată familia şi am plecat din ţară o săptămână, pentru a nu-i expune şuvoiului mediatic care a urmat. Ar fi fost mai greu dacă nu mi-aş fi permis acest lucru. Dar este adevărat şi că doar banii nu te pot face fericit".

Elena Udrea mai recunoaşte că, la patruzeci de ani, încă aşteaptă marea iubire.

Fostul ministru povesteşte în acelaşi interviu că, de-a lungul vieţii, s-a simţit deseori umilită. "Dar din astfel de momente am ieşit mai puternică şi mai decisă să merg pe drumul meu până la capăt.", a mai povestit Elena Udrea.

Unde ar dori să o ducă drumul? Direct la Cotroceni. Democrat-liberala recunoaşte că i-ar plăcea mai mult să ocupe prima funcţie în stat decât să conducă Guvernul. Motivul: preferă o funcţie aleasă de români, nu dată de preşedinte.

Mai multe articole despre:
Elena Udrea Udrea aniversare Udrea Cotroceni