MENIU

Udrea: PMP nu va colabora cu PNL sub Antonescu; liberalii, responsabili de dezastrul din ultimii ani

Udrea: PMP nu va colabora cu PNL sub Antonescu; liberalii, responsabili de dezastrul din ultimii ani

Elena Udrea a declarat, duminică, la o întâlnire cu membri și simpatizanți ai PMP, la Buzău, că formațiunea din care face parte nu va colabora cu ”PNL sub Crin Antonescu” întrucât liberalii sunt ”responsabili de tot dezastrul din ultimii doi-trei ani”.

Elena Udrea a declarat într-o conferință de presă că PMP a luat o decizie, şi anum aceea de a nu colabora cu ”PNL sub Crin Antonescu”, precizând că liberalii nu se pot transforma ”peste noapte în Făt-Frumos”, ei fiind responsabili de ”tot dezastrul economic din ultimii doi ani trei ani”.

”Am luat o decizie, şi anume că nu putem colabora cu cei care au fost mâna dreaptă și stângă a lui Victor Ponta și a PSD. Nu se pot transforma peste noapte în Făt-Frumos câtă vreme ei sunt responsabili de tot dezastrul economic și democratic din ultimii doi trei ani. Nu avem în calcul să colaborăm cu acești neo-socialiști, cu PNL sub Crin Antonescu”, a spus Elena Udrea.

Ea a adăugat că lui Traian Băsescu i s-ar fi potrivit ”mănușă” rolul de prim-ministru, iar tandemul Boc președinte - Băsescu premier ar fi ”la fel de eficient ca tandemul Băsescu președinte - Boc premier”.

Duminică după-amiază, Elena Udrea a participat la o întâlnire cu membrii și simpatizanții PMP, la întrunire participând circa 400 de persoane.

La sosire, Elena Udrea a fost întâmpinată cu flori și mărțișoare. Udrea a primit, de asemenea, din partea organizației de tineret a PMP Buzău un coș cu covrigi și ceapă de Buzău, ea declarându-se mirată că lipsesc din coș cârnații de Pleșcoi.

”Bine că nu ați pus și cârnați de Pleșcoi, ar fi fost ei buni, dar s-ar fi pornit din nou să scrie toți cum sunt eu născută la Pleșcoi, ceea ce nu e adevărat. Eu nu sunt născută la Pleșcoi”, a spus Elena Udrea, care a mâncat din covrigii de Buzău.

Potrivit unui comunicat de presă al PMP, remis, duminică seară, agenţiei MEDIAFAX, Elena Udrea a declarat că PMP “va scoate petele roșii de pe Buzău și va demola mitul veșniciei baronilor locali în această regiune”.

"De aproape 24 de ani Buzăul este roşu. Buzăul are nevoie de un partid politic care să vină cu o alternativă credibilă. Aici opoziția s-a luptat mai mult cu Traian Băsescu și deloc cu puterea locală, din nefericire. Partidul Mişcarea Populară este partidul celor care îşi asumă să continue proiectul pentru România, început de preşedintele Traian Băsescu.

Acest proiect va reda și buzoienilor speranța de dezvoltare pe care o merită”, a spus Elena Udrea la întâlnirea liderilor PMP cu peste 500 de membri şi simpatizanţi buzoieni.

Mai multe articole despre:
PNL guvern guvernare liberali Elena Udrea PMP