MENIU

Udrea: Ne dorim să avem electoratul lui Traian Băsescu

<p>Elena Udrea </p>

Președintele PMP, Elena Udrea, a declarat, luni, că, după ce se va lua o decizie privind candidatul partidului la prezidențiale, va avea loc o discuție cu președintele Traian Băsescu.

Întrebată dacă speră ca șeful statului să îi sprijine candidatura la președinție, Udrea a răspuns afirmativ, menționând că vor fi consultări cu președintele Băsescu, dar numai după ședința de marți a conducerii PMP, informează AGERPRES.

"A rămas că partidul se întrunește mâine (n.r. marți) în forul statutar. Purtăm discuțiile pe marginea nemulțumirilor colegilor din teritoriu, a modului în care evolua campania la prezidențiale, luăm o decizie privind candidatul, o votăm așa cum cere statutul și după aceea discutăm și cu președintele, pentru că cei de la Mișcarea Populară suntem și cei care ne dorim să avem electoratul lui Traian Băsescu. Deci este firesc să ne consultăm cu președintele", a spus Udrea.

Legat de comentariul lui Cristian Preda, care spunea că în cazul în care Cristian Diaconescu nu va mai fi candidatul PMP la prezidențiale, este posibil ca partidul să rămână doar cu voturile militanților, nu și ale simpatizanților, Elena Udrea a spus că este un punct de vedere, fapt ce demonstrează că "nu există opinii doar într-un sens sau în altul în PMP".