MENIU

Udrea, critici dure la adresa pactelor propuse de Ponta

Udrea, critici dure la adresa pactelor propuse de Ponta / Foto: Facebook.com

La mai bine de două luni de la apariţia în presă a fotografiilor făcute la Paris împreună cu fosta şefă a DIICOT, Elena Udrea nu a aflat încă cine sunt autorii filajului. Preşedintele PMP a declarat într-un interviu pentru psnews.ro că i-a fost încălcat dreptul la intimitate şi spune că legile Big Brother trebuie făcute cu respectarea libertăţii individuale.

Elena Udrea a fost întrebată dacă a aflat cine a filat-o la Paris, unde a mers alături de fosta şefă a DIICOT.

"Nu, nu ştiu cine le-a făcut. Pe de altă parte, cred în libertatea individuală. Nu aş vrea să îmi imaginez că ajungem în România într-o teroare în care ne simţim supravegheaţi în orice moment. Trebuie să avem mare grijă până unde mergem cu afectarea libertăţii individuale", a spus Elena Udrea.

Elena Udrea a vorbit şi despre implicarea în dosare penale.

"Eu sunt gata să explic punctual că nu am nicio implicare în aceste acţiuni cu caracter penal", a spus Udrea.

Preşedintele PMP anunţă că, deşi se retrage din fruntea partidului, nu va dispărea din viaţa publică şi va continua să facă opoziţie: "Deci, s-a refăcut practic USL, există o coabitare preşedinte – premier, eu nu spun că trebuie să se certe, Doamne fereşte, dar trebuie să vedem şi ce câştigă ţara din această coabitare, pentru că oamenii care au votat împotriva lui Ponta nu au mai vrut guvernarea Ponta. Este un președinte decorativ, care face un gest de imagine: mai dă un cadou unui copil dintr-o familie nevoiașă, mai semnează un pact..."

Elena Udrea ironizează moda pactelor.

"Ponta vrea un pact pentru autostrăzi… o să facem pact şi pentru floricele de pe stradă. Nu aş vrea să cădem în derizoriu!", a spus Udrea.

Preşedintele PMP consideră că Victor Ponta nu va pleca din fruntea PSD cât timp va rămâne şeful Guvernului.