MENIU

Tudose: PSD încearcă să tragă de anul ăsta ca în ultima zi la mare

Mihai Tudose exclude ca PSD să iasă anul acesta de la guvernare și i-a comparat cu niște turiști în ultima zi de vacanță. „Încearcă să tragă de anul ăsta ca în ultima zi la mare, când stai pe plajă toată ziua, că mâine pleci”, a spus Tudose.

Întrebat dacă vor fi social-democrați care să voteze moțiunea de cenzură, fostul premier a declarat că această moțiune are o șansă teoretică să treacă. „Eu sper că se vor trezi. Poate vor sta în bancă, poate unii se vor mai foi, că nu poți sta la nesfârșit în bancă, amorțești, te mai miști. Dacă cineva își asumă, își va asuma, va veni și va vota”, a spus acesta.

Tudose a adăugat că ar accepta un post de ministru „într-un guvern serios, cu un prim-ministru sănătos la cap, cu un program întreg la minte”, dar și postul de premier deși nu își dorește.

În moțiunea intitulată „Guvernul Dăncilă trebuie demis. Fără OUG-uri, fără parole de acces și fără cozi la vot!” li se reproșază celor din coaliția PSD-ALDE că în doi ani și jumătate au dezbinat țara, au distrus rolul instituțiilor fundamentale și au atentat la statul de drept. De asemenea, li se reproșează momentul „10 august”, precum și modul în care au fost organizate alegerile din 26 mai.

Mai multe articole despre:
Mihai Tudose