MENIU

Tudorel Toader se ține de glume de 1 aprilie

Ministrul Justiției se ține de glume de 1 aprilie și și-a postat pe pagina de Facebook o poză în care stă pe scaunul lui Frans Timmermans. Hazliu este comentariul:"...din biroul de la Bruxelles !!!"

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a postat luni pe Facebook o fotografie cu el "din biroul de la Bruxelles". Mai exact, de la biroul prim-vicepreședintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, unul dintre cei mai mari critici ai modificărilor aduse legilor justiției.
 
Tudorel Toader a postat pe Facebook, o fotografie în care apare la un birou pe care este scris, pe un carton, numele prim-vicepreședintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans. Mesajul care însoțește fotografia este: "..din biroul de la Bruxelles !!!".
 
Prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, este unul dintre cei mai mari critici ai modificărilor aduse legilor justiției. El a transmis repetat apelul Comisiei Europene către autoritățile române de a respecta recomandările Comisiei, ale Comisiei de la Veneția și GRECO, iar joia trecută a vorbit la telefon cu premierul Viorica Dăncilă, pe tema proiectelor de OUG ale Ministerului Justiției pentru modificarea codurilor penale, au declarat pentru HotNews.ro surse oficiale.
Mai multe articole despre:
tudorel toader Frans Timmermans