MENIU

Tudorel Toader, atac la Cristina Tarcea

Tudorel Toader, a explicat că nu vede exact care a fost motivul pentru care președintele ICCJ, Cristina Tarcea, nu a așteptat motivarea CCR pe conflictul privind completurile de 5 judecători de la ICCJ. 

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a explicat că nu vede exact care a fost motivul pentru care președintele ICCJ, Cristina Tarcea, nu a așteptat motivarea CCR pe conflictul privind completurile de 5 judecători de la ICCJ. Ministrul Justiției a spus că o opinie poate fi emisă doar după ce apare motivarea CCR.

”Cred că cea mai în măsură să vă exprime această justificare o are doamna Tarcea. Ca fost judecător al CCR nu am decât să fac trimitere la motivarea CCR, care încă nu a fost redactată, probabil că este în curs de redactare.

Să citim motivarea, să o înțelegem și apoi să aplicăm exact ce scrie în ea. Să avem motivarea, să avem ce citi și apoi ne vom pronunța.”, a spus Tudorel Toader.

Toader, despre Dăncilă şi Dragnea: "Chiar cred că avem o relaţie bună, funcţională"

Ministrul Justiţiei, afirmă că are o relaţie bună cu Viorica Dăncilă şi Liviu Dragnea. Declaraţia ministrului vine în contextul în care luni, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD se va decide care sunt miniştrii remaniaţi.

"Chiar cred că avem o relaţie bună, o relaţie funcţională, specifică între un premier şi un membru al guvernului, specifică între preşedintele partidului majoritar şi un membru al guvernului", a declarat Tudorel Toader, la ieşirea de la CSM.

Mai multe articole despre:
CSM ÎCCJ CCR tudorel toader cristina tarca motivre csm